Meewerkend Operator (tomaten)

Vacaturenummer
5513
Plaatsnaam
Beetgum
Functie
Operator
Functienaam
Meewerkend Operator (tomaten)
Functie inhoud
Voor een vooruitstrevend glastuinbouwbedrijf wat is gevestigd in de tuinbouwlocatie Beetgum (Friesland) zijn wij op zoek naar een Meewerkend Operator.

De kwekerij is een modern bedrijf dat gespecialiseerd is in het telen van fijn segment tomaten. Ons bedrijf bestaat momenteel uit locaties in Friesland en Klazienaveen met een gezamenlijke oppervlakte van ± 27 ha. Alle tomaten worden verwerkt en verpakt op onze locatie in Beetgum, Friesland. Hiervoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

Meewerkend Operator

Functieomschrijving

Als Meewerkend Operator heb je een afwisselende functie. Je voert verschillende werkzaamheden uit, waaronder het bedienen, instellen en onderhouden van onze machines.
Je hebt feeling voor techniek en je bent in staat het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat het loopt! Ook het begeleiden van de mensen bij de machines behoort tot je taken.
Functie eisen
Voor deze functie gaat onze voorkeur uit naar een enthousiaste collega met een MBO werk-en denkniveau en kennis van MS Office. Je hebt gevoel voor techniek en vindt het een uitdaging met machines te werken. Je hebt een ruime ervaring in dit soort werk. De Nederlandse taal beheers je goed in woord en geschrift. Basiskennis Engels is een pre. Persoonlijke eigenschappen die bij jou passen zijn; samenwerken, technisch inzicht, flexibel, leidinggeven, oog voor detail, initiatief, zelfstandig.
Functie aanbod
Een afwisselende en zelfstandige functie in een bedrijf waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken. Naast een baan met ontwikkelingsmogelijkheden, bieden wij een informele werksfeer, goede werkomstandigheden, een passend salaris .


Voor deze functie zoeken wij iemand die flexibel is qua inzet. Er wordt een contract aangeboden voor 36 uur / week met de bereidheid om in het hoogseizoen meer uren te maken.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
12-02-2019