Meewerken Voorman (Tuinplanten)

Meewerken Voorman (Tuinplanten)

Vacaturenummer
8686
Plaatsnaam
Woubrugge
Functie
Productie
Functienaam
Meewerken Voorman (Tuinplanten)
Functie inhoud
Voor Noordam Tuinplanten zijn wij op zoek naar een Meewerkend voorman.

Bedrijfsprofiel
De kwekerij is een gespecialiseerd bedrijf in de teelt van diverse tuinplanten, met een onderscheidend karakter. Dit familiebedrijf produceert zowel onder glas als buiten terrasplanten van de hoogste kwaliteit. Liefde voor het product en vakmanschap passen bij de uitstraling van onze onderneming.

Functie
Naast diverse productiewerkzaamheden zijn de hoofdtaken vooral teelt, aansturing productie-mensen en orderaanname en -verwerking (klaarmaken voor verzending).
Functie eisen
  • Groene vingers of je hebt gevoel bij het kweken van planten;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Ervaring in de glastuinbouw
  • Klantgericht, secuur (netjes) en oplettend (overzicht), enthousiast, goede computervaardigheden, stressbestendig, flexibel (geen 9-5 mentaliteit) verantwoordelijk, leiderschap. En altijd de wil om een perfect product af te leveren.
Functie aanbod
Een zeer afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden, maar ook veel verschillende planten en seizoenen. Veel ruimte voor eigen invulling van taken en doorgroeimogelijkheden tot bedrijfsleider. Mogelijkheid tot meer specialisatie in bepaalde taken. Wij zijn een klein, maar groeiend bedrijf in speciale tuinplanten. Wij bieden goede beloning en voorwaarden. Wij werken met een team van 5 medewerkers.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
02-07-2022