Vacatures

Medewerk(st)er orderverwerking (potplanten)

Vacaturenummer
6390
Plaatsnaam
Kudelstaart
Functie
Logistiek
Functienaam
Medewerk(st)er orderverwerking (potplanten)
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij in Kudelstaart zijn wij op zoek naar Medewerk(st)er orderverwerking.

Voor ons snelgroeiende familiebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerk(st)er orderverwerking. Je hoofdtaken zijn het digitaal verwerken van orders in het systeem en het aannemen van orders via de telefoon. Hierbij is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt en beschikt over goede communicatie vaardigheden.

Om ingewerkt te worden zullen we je vragen mee te draaien als orderverzamelaar binnen onze afdeling orderverwerking. In deze periode zul je dagelijks met ons product in aanraking komen en ermee bekend raken.
Ons bedrijf kent een breed assortiment en een scala aan verschillende klanten. Door de grote diversiteit is het werken op onze orderafdeling een diverse baan met vele uitdagingen. We verwachten dan ook dat je goed kunt schakelen tussen verschillende werkzaamheden die afwisselend en snel om aandacht vragen. We verwachten dan ook dat je goed onder druk kunt presteren.
Functie eisen
Wat vragen wij:
  • Je kunt accuraat werken
  • Klantgericht
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Geen 9 – 5 mentaliteit
  • Ervaring is een pré maar geen vereiste
Functie aanbod
Leuke afwisselende functie in een zeer divers team. Hierbij bieden we je een cao conform salaris. Binnen dit familiebedrijf staan we nooit stil en worden er regelmatige leuke dingen geregeld voor ons personeel.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Plaatsingsdatum
05-06-2020