Medewerker Vermeerdering (Sierteelt)

Medewerker Vermeerdering (Sierteelt)

Vacaturenummer
8658
Plaatsnaam
De Kwakel
Functie
Productie
Functienaam
Medewerker Vermeerdering (Sierteelt)
Functie inhoud
Voor HilverdaFlorist zijn wij op zoek naar een Medewerker Vermeerdering.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf richt zich op de veredeling en vermeerdering van een uitgebreid assortiment snijbloemen, potplanten en tuinplanten. Dit gebeurt met een sterke drive en focus op innovatie. Wij zijn dé leverancier van hoogwaardig jong plantmateriaal, geschikt voor elk klimaat en elke teeltbehoefte. Ons assortiment bestaat uit uitgangsmateriaal in zaden, stekken en weefselkweek.

Onze missie is simpel: uitblinken in alles wat we doen. Om dit te bereiken richten we ons op vier kernwaarden: innovatie, ambitie, partnerschap en betrouwbaarheid. Het hoofdkantoor is gevestigd in De Kwakel. Hier in Nederland werken we met ruim 150 mensen in een internationaal verband. Samen met onze andere vestigingen in Colombia, Kenia, India en Canada kan het bedrijf alle klanten wereldwijd voorzien van de beste producten en advies.

Functie
Als Medewerker Vermeerdering bij HilverdaFlorist zorg jij er samen met je 17 collega’s voor dat onze plantjes op de juiste manier vermeerderd worden. Dit doe je bijvoorbeeld door plantjes te snijden en dan in een speciaal groeipotje te plaatsen, waarna ze met het juiste etiket in onze groeicellen geplaatst worden. De werkzaamheden voor je uit volgens vastgestelde procedures.
Functie eisen
Je vindt het prettig om te werken in een rustige (laboratorium)omgeving, je hebt een goede fijne motoriek en je bent bereid, en er toe in staat, om nieuwe werkzaamheden te leren.

Gezien de huidige bezetting dien je beschikbaar te zijn op vrijdag. Aangezien de vrijdag een korte werkdag is bij ons heb je altijd een lang weekend. Dus nog voldoende tijd om leuke dingen te doen naast het werk!

Daarnaast beschik je over:
 • Een gezonde dosis enthousiasme, humor en leergierigheid
 • Je spreekt en schrijft Nederlands of Engels
Functie aanbod
Wij bieden je een informele en rustige werkomgeving met een constante werktemperatuur van 21 graden. Je komt te werken in onze steriele laboratoriumomgeving en in je eigen ‘flowkast’ (dit is een open kast waarin gefilterde lucht ervoor zorgt dat onze plantjes goed blijven tijdens het snijden). In deze kast ben je zeker niet afgesloten van je collega’s en er is altijd de mogelijkheid tot overleg of natuurlijk een geintje. Maar als jij het prettiger vindt dan is het ook geen probleem om je eigen muziek op je oren te zetten.

Onze werktijden zijn op:
 • maandag tot en met donderdag van 7.30 uur tot 16.45 uur
 • vrijdag van 7.30 uur tot 14.00 uur

Daarnaast ontvang je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals;

 • Salaris conform schaal C van de cao Glastuinbouw. Salarisschaal C loopt van €11,43 tot €14,47 bruto per uur (€1.988,82 tot €2.517,78 bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek). De inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring
 • Een functie voor 31,5 of 40 uur in de week, afhankelijk van wat jij wilt
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Glastuinbouw
 • 25,5 vakantiedagen op fulltime basis
 • Een contract voor 7 maanden, wat bij goed functioneren verlengd zal worden
 • Deelname aan het pensioenfonds van de Glastuinbouw (BPL)
 • Een reiskostenvergoeding als je meer dan 10 kilometer bij ons vandaan woont
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
30-06-2022