Medewerker Verkoop Binnendienst (Sierteelt)

Medewerker Verkoop Binnendienst (Sierteelt)

Vacaturenummer
7587
Plaatsnaam
Naaldwijk
Functie
Commercieel
Functienaam
Medewerker Verkoop Binnendienst (Sierteelt)
Functie inhoud
Voor een veredelaar en producent van bloeiende planten in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een Medewerker Verkoop Binnendienst.

Bedrijf
Een familiebedrijf dat al sinds 1950 haar voeten stevig in de grond heeft. Met hart, ziel en passie maken we de prachtigste planten van superkwaliteit. Dat doen we samen, waarbij plezier voorop staat. De unieke combinatie van veredeling (Breeding) en kweken (Growing) binnen één organisatie maakt dit bedrijf een bijzondere werkgever in de sierteelt. Een internationaal opererend familiebedrijf met 140 enthousiaste collega’s. Met elkaar zorgen we op een duurzame manier voor topkwaliteit en tevreden klanten.

De functie
Als Medewerker Verkoop Binnendienst ben je mede verantwoordelijk voor het verkopen van het totale assortiment planten (Spathiphyllum, Kalanchoë en Curcuma), met klant specifieke toegevoegde waarde. Je neemt orders aan en verwerkt deze nauwkeurig. Samen met de accountmanagers ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, versturen en opvolgen van aanbiedingen. Je houdt de klantinformatie, het orderverwerkingssysteem en het CRM pakket actueel.
Functie eisen
Je bent klantgericht, communicatief vaardig, bent stressbestendig en kan zowel zelfstandig als in een teamverband goed functioneren. Je hebt een afgeronde MBO-4+ opleiding in een commerciële richting en minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met Floriday is een pré. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal uitstekend. Je bent beschikbaar van 1 december 2021 tot ongeveer half mei 2022.
Functie aanbod
  • De leukste collega’s
  • Een winstdelingsregeling (leuk toch?)
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Een actieve en out-of-the-box personeelsvereniging
  • Een marktconform salaris
  • De beste vrij-mi borrels
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
13-10-2021