Medewerker Verkoop Binnendienst (potplanten)

Medewerker Verkoop Binnendienst (potplanten)

Vacaturenummer
8599
Plaatsnaam
Bergschenhoek
Functie
Commercieel
Functienaam
Medewerker Verkoop Binnendienst (potplanten)
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij in Bergschenhoek zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop binnendienst.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een modern glastuinbouwbedrijf van ca. 22.000 m2. Er worden zowel paprika’s als potplanten in een gecombineerd teeltsysteem geteeld. Het is een vooruitstrevend bedrijf in ontwikkeling waarbij de jonge ondernemer Michiel de gedreven man is. De visie van Michiel is om in de aankomende 5 jaren het bedrijf geheel om te schakelen van Paprika naar Potplanten. Er worden nu al exclusieve Calathea soorten geteeld, deze zullen in de toekomst de basis vormen van een bijzonder assortiment planten.

Functie
Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop binnendienst. Je bent samen met de eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkste verkoop, administratie en transport van de planten.

Je gaat zelfstandig te werk om de orders te verwerken. Hiervoor verzamel je zelf de planten uit de kwekerij en zorgt ervoor dat deze netjes de deur uitgaan, voorzien van een veilingbrief met de juiste gegevens. Je bewaakt ten alle tijden de kwaliteit van de producten en hebt regelmatig contact met klanten en leveranciers. Je beheert de website en met een commerciële instelling denk je mee met de ondernemer. Kortom, je bent dus verantwoordelijk van A tot Z rondom de verkoop van de planten. Hierdoor ben jij niet alleen op kantoor aan het werk maar ben je ook betrokken bij de werkzaamheden in de kwekerij.
Functie eisen
Men ziet jou als een echte aanpakker én je bent digitaal goed onderlegd. Het werken met verschillende digitale systemen, zowel op de pc als op de smartphone schrikt jou dus niet af. Je vind het leuk om met planten bezig te zijn en vind het belang om een kwalitatief hoogwaardig product af te leveren. Je bent 3 dagen per week beschikbaar van 08:00 uur tot 17:00 uur (maandag, dinsdag en vrijdag). Je vind een combinatie van fysiek werk en werken met een computer prettig.

Competenties
Jij bent flexibel, nauwkeurig en kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Goede communicatieve vaardigheden zijn noodzakelijk en jij behoud ten alle tijden het overzicht als er veel te doen is.
Functie aanbod
Wat biedt het bedrijf jou? Een zelfstandige baan met verantwoordelijkheid en uitdaging. Het werk kenmerkt zich door de afwisseling. Je komt te werken in een klein team bij een bedrijf met ambitie! Je krijgt de ruimte om te groeien in de commerciële functie. Met inzet en motivatie kunnen jouw werkzaamheden en dus jouw functie worden uitgebreid met andere werkzaamheden.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
24-32 uur
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
03-06-2022