vacatures

Vacaturebank

Medewerker veredeling (uitgangsmateriaal)

Vacaturenummer
5349
Plaatsnaam
Rijsenhout
Functie
Functies in veredeling en vermeerdering
Functienaam
Medewerker veredeling (uitgangsmateriaal)
Functie inhoud
Voor een producent van uitgangsmateriaal in Rijsenhout zijn wij op zoek naar een Medewerker Veredeling.

De producent is een innovatief familiebedrijf met meer dan 150 jaar historie, dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Dit doen ze door het continu verbeteren van de genetica, door synergie te creëren in veredelings- en vermeerderingstechnologie en door intensieve samenwerking in de vermarketing met partners in de keten. Samen ontwikkelen ze nieuwe soorten en variëteiten en verbeteren ze bestaande rassen binnen hun hoofdproducten. Dat zijn de snijgewassen Alstroemeria, Bouvardia, Chrysant en Statice, het bolgewas Lelie en de potproducten Aster, Celosia, Chrysant en Multiflora. Ze leveren dit uitgangsmateriaal aan hun klanten, de professionele teler wereldwijd.

De functie:
In deze functie geef je uitvoering aan alle teeltprocessen binnen de afdeling veredeling. Je draagt zorg voor het gewasonderhoud in de verschillende teelten, voert meerdere taken uit m.b.t. gewasbescherming en assisteert bij diverse veredelingswerkzaamheden. Verder ben je scherp op het signaleren van (ver)storingen in teeltapparatuur, teeltomstandigheden, e.d. en draag je daarbij zorg voor adequate opvolging. Als medewerker Veredeling leg je verantwoording af aan de Teamleider Veredeling. Je standplaats is Rijsenhout. Het betreft een fulltime functie.
Functie eisen
  • Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding in een groene richting, bijvoorbeeld Tuinbouw, Landbouw, etc.
  • Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring opgedaan.
  • Verder ben je zelfstandig, accuraat en kwaliteitsbewust.
  • Tevens ben je bij voorkeur in het bezit van een spuitlicentie en een heftruckcertificaat en heb je ervaring in het bedienen van landbouwmachines (evt. i.c.m. een trekker-rijbewijs).
Functie aanbod
  • Een uitdagende, afwisselende baan met prachtige producten in een gedreven team.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals deelname in het sectorpensioenfonds (BPL), een fietsenplan, collectieve zorgverzekering (optioneel), bedrijfsfysiotherapie etc.
  • We vinden persoonlijke ontwikkeling en opleiding zeer belangrijk; iedere medewerker mag de online trainingen van Good Habitz volgen. Ook worden regelmatig je ontwikkeling en persoonlijke doelen besproken, en kan het bedrijf bijdragen aan relevante trainingen en opleidingen, zowel intern als extern.
  • Er is volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief binnen een bedrijfscultuur die zich laat omschrijven als no-nonsense, open en direct. Na een gedegen inwerkprogramma draag je zelf verantwoordelijkheid voor jouw taken, uiteraard in samenwerking met collega’s en je team.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Ja
Spuitlicentie 1
Ja
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
20-11-2018