Medewerker Veredeling (sierteelt)

Medewerker Veredeling (sierteelt)

Vacaturenummer
7975
Plaatsnaam
Rijsenhout
Functie
Teelt
Functienaam
Medewerker Veredeling (sierteelt)
Functie inhoud
Voor een bedrijf dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt in Rijsenhout zijn wij op zoek naar een Medewerker Veredeling.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een innovatief bedrijf met meer dan 150 jaar historie, dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Dit doen we door het continu verbeteren van de genetica, door synergie te creëren in veredelings- en vermeerderingstechnologie en door intensieve samenwerking in het vermarkten met partners in de keten. Samen ontwikkelen we nieuwe soorten en variëteiten en verbeteren we bestaande rassen binnen onze hoofdproducten. Dat zijn de snijgewassen Alstroemeria, Bouvardia, Chrysant, Freesia en Statice, het bolgewas Lelie en de potproducten Aster, Celosia, Chrysant, Colorita®, Multiflora en Bellevardia. We leveren dit uitgangsmateriaal aan onze klanten, de professionele teler wereldwijd.

De functie
Je ondersteunt de Veredelaar bij de kruisings- en selectiewerkzaamheden, zoals het oogsten en schonen van zaad. Ook werk je mee bij het vermeerderen en oogsten van de selectieproeven.
Je hebt een scherp oog en signaleert afwijkingen of verstoringen in het gewas.
Alle relevante data wordt digitaal verwerkt met behulp van software applicaties en je gaat vertrouwelijk om met deze gegevens.
Functie eisen
Jij bent uniek
Wij zoeken een collega die onze passie voor bloemen en planten deelt.
Je bent rustig en kunt nauwkeurig en gefocust werken. Je weet je verantwoordelijk voor de jou toegewezen taken. Je werkt zelfstandig, maar bent ook een teamspeler.

Wij zijn op zoek naar kandidaten die:
  • Een groene opleiding op MBO4 of HBO niveau hebben afgerond, ook starters zijn welkom!
  • Vaardig zijn met computers en veelgebruikte software zoals Excel
  • Geen problemen hebben met het werken met nummercoderingen
Functie aanbod
We bieden je een carrière en een kans om jezelf en je werk te blijven ontwikkelen. Het is onze strategie om te investeren in de continue ontwikkeling van onze mensen, producten, processen en de algehele kwaliteit.

Wij zijn ambitieus en we hopen dat jij dat ook bent. We bieden een goed salaris, passend bij deze uitdagende functie, goede secundaire voorwaarden en – het allerbelangrijkste – een gepassioneerd team van collega’s die het werken bij Royal van Zanten elke dag tot een plezier en een avontuur maken. We bieden je een internationale werkomgeving.

Onze arbeidsvoorwaardenpakket is royaal, met vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een bonusregeling en daarnaast een pensioen bij BPL, 25½ vakantiedagen per jaar, een fietsplan, bedrijfsfysiotherapie, collectieve zorgverzekering en meer.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
07-02-2022