Medewerker Veredeling en Onderzoek

Medewerker Veredeling en Onderzoek

Vacaturenummer
6184
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Teelt
Functienaam
Medewerker Veredeling en Onderzoek
Functie inhoud
Voor een veredelingsbedrijf van orchideeën en anthuriums in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een Medewerker Veredeling en Onderzoek.

Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthurium. Het familiebedrijf is in 80 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider. Door een jarenlange focus op innovatieve en duurzame productontwikkeling is een ongelimiteerde variatie in kleurrijke rassen ontstaan.

De functie
In deze fulltime functie verricht je op aanwijzing veredelingswerkzaamheden, zoals het uitvoeren van kruisingen, het verzorgen van het plantmateriaal en het bemonsteren van planten. Daarnaast verzorg je de moederplanten of voer je gestandaardiseerde testen en metingen uit in zowel kas als lab. Verder ondersteun je de afdeling veredeling bij allerlei voorkomende werkzaamheden.
Functie eisen
Je bent een enthousiaste collega die praktisch is ingesteld. Je werkt gestructureerd en zeer nauwkeurig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je in staat om zowel individueel als in een team te werken. Verder ben je handig met codes/getallen en digitale hulpmiddelen of heb je teeltkennis en werk je graag in de kas.

De ideale kandidaat past niet alleen binnen dit profiel, maar beschikt ook over de volgende kennis en vaardigheden:
  • MBO 3/4 werk- en denkniveau;
  • Kunnen werken onder diverse (o.a. tropische) omstandigheden in een kasomgeving;
  • Een flexibele instelling;
  • Doortastende en besluitvaardige aanpakker;
  • Gevoel voor sierwaarde met oog voor detail en kleur.
Functie aanbod
Wij bieden een leuke, afwisselende functie in een moderne innovatieve omgeving. Je komt terecht in een betrokken en collegiaal team. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
27-01-2020