Medewerker Veredeling
Medewerker Veredeling

Medewerker Veredeling

Vacaturenummer
7372
Plaatsnaam
Naaldwijk
Functie
Teelt
Functienaam
Medewerker Veredeling
Functie inhoud
Voor een veredelaar en producent van bloeiende planten in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een Medewerker Veredeling (fulltime/Parttime).

OP JOUW LIJF GESCHREVEN:
Als Medewerker Veredeling voer je operationele veredelingstaken nauwkeurig uit. Hierbij kun je denken aan kruisingswerkzaamheden, oogsten, zaaien, verspenen, oppotten, beoordelen, oogsten van teeltmateriaal, gewasverzorging en metingen aan planten voor diverse doeleinden. Daarnaast voer je de daarbij behorende registratie uit, die tegenwoordig bijna volledig digitaal is. Je voert werkoverleg, signaleert verbeterpunten en ondersteunt collega’s waar nodig.

WIL JIJ:
Werken bij een familiebedrijf dat al sinds 1950 haar voeten stevig in de grond heeft? Met hart, ziel en passie maken ze de prachtigste planten van superkwaliteit. Dat doen we samen, waarbij plezier voorop staat. De unieke combinatie van veredeling (Breeding) en kweken (Growing) binnen één organisatie maakt het bedrijf een bijzondere werkgever in de sierteelt. Het bedrijf is een internationaal opererend familiebedrijf met 140 enthousiaste collega’s. Met elkaar zorgen we op een duurzame manier voor topkwaliteit en tevreden klanten.
Functie eisen
DIT BEN JIJ:
Je weet van aanpakken en bent een zelfstandig persoon bij wie kwaliteit op de eerste plaats komt. Je hebt interesse in alles wat groeit/bloeit. Je hebt een flexibele instelling en wilt graag meegroeien met de ontwikkelingen van het bedrijf. Er wordt verwacht dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst. Je hebt (V)MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een tuinbouwkundige opleiding.
Functie aanbod
EN HIERDOOR GA JE ERVOOR:
  • Een winstdelingsregeling (leuk toch?)
  • Opleidingsmogelijkheden
  • De leukste collega’s
  • Een actieve en out-of-the-box personeelsvereniging
  • Een marktconform salaris
  • De beste vrij-mi borrels
  • Eindelijk iets om over te praten in het weekend
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
03-08-2021