Medewerker teeltteam (opkweek)

Medewerker teeltteam (opkweek)

Vacaturenummer
7129
Plaatsnaam
Bergschenhoek
Functie
Teelt
Functienaam
Medewerker teeltteam (opkweek)
Functie inhoud
Hollandplant, gespecialiseerd in de opkweek van sierplanten en vruchtgroenten, in Bergschenhoek zoekt een Medewerker teeltteam.

Bedrijfsprofiel
Wat in 1953 begon als familiebedrijf groeide tot één van de meest vooraanstaande opkweekbedrijven voor groenteplanten en sierteelt met meerdere productielocaties en zo’n 26 ha moderne kassen. Professionele groentetelers uit heel Europa kopen bij ons hun uitgangsmaterialen. In het zomerseizoen leveren wij grote partijen sierplanten aan Europese grootwinkelbedrijven. Dat doen we al ruim 30 jaar op onze eigen wijze. Hollandplant heeft klanten in verschillende Europese landen. We zijn vooraanstaande spelers in Engeland en België, maar ook in Duitsland, Spanje en Scandinavië en Ierland, hebben we stevig voet aan de grond.

Functie
Als producent van jonge groenteplanten is de afdeling teelt een heel belangrijk onderdeel. Het teeltteam is verantwoordelijk voor de opkweek van het zaadje tot en met de jonge plant. Bij Hollandplant verzorgen de medewerkers alle teelttechnische werkzaamheden rondom de opkweek van perkgoed, kamerplanten en uitgangsmateriaal van groenteplanten.
Functie eisen
Ervaring in de glastuinbouw is mooi meegenomen maar geen harde eis. Het is belangrijk dat je wil en er zin in hebt. Enthousiasme en leergierigheid zijn karaktereigenschappen die binnen ons bedrijf erg gewaardeerd worden.

  • een (bijna) afgeronde MBO opleiding niveau 3 of 4
  • je houdt in je doen en laten rekening met andere mensen
  • jij pakt door en maakt tempo
  • je hebt een zelfstandige en flexibele instelling
Functie aanbod
  • een fulltime functie met afwisselende werkzaamheden
  • een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden geheel volgens de glastuinbouw cao
  • opleidingsmogelijkheden
  • prettige werksfeer binnen een gezonde organisatie
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
09-04-2021