Vacatures

Medewerker Teelt (potplanten)

Vacaturenummer
5771
Plaatsnaam
Monster
Functie
Teelt
Functienaam
Medewerker Teelt (potplanten)
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij in Monster zijn wij op zoek naar een Medewerker Teelt.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een ultra-modern Phalaenopsis-bedrijf, waar verspreid over 6 vestigingen per jaar meer dan 6.000.000 potorchideeën worden gekweekt. Wekelijks beleverd men meer dan 400 exporteurs met producten van de allerhoogste kwaliteit. Via enkele duizenden bloemenwinkels en tuincentra vinden de orchideeën vervolgens hun weg naar consumenten en bedrijven in alle Europese landen.

Per jaar worden vele soorten Phalaenopsis beoordeeld. Deze worden zowel binnen als buiten Europa gezocht of naar het bedrijf verzonden. Men selecteert in de markt en beslissen in de tuin waar men mee verder gaat. Men kenmerkt zich door altijd op zoek te zijn naar vernieuwing in de markt.

We zijn een groeiend bedrijf met mooie doelstellingen voor de toekomst. Hierom zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die graag in teamverband alle voorkomende teelt specifieke werkzaamheden willen verrichten gericht op de teeltvoorbereiding, gewasverzorging en gewasbescherming van diverse soorten Phalaenopsis.

Je bent mede verantwoordelijk voor het controleren en optimaliseren van de groeiomstandigheden. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het ontvangen, controleren en wegzetten van inkomende stek en het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Je houdt je bezig met de dagelijkse gewasverzorging en bent in de tuin de ogen van de teeltmanager. Hierin heb je een signalerende functie en deel je jouw bevindingen proactief met de teeltmanager. Je bent verantwoordelijk voor een gestructureerde gewasregistratie, waarbij je je handelingen nauwkeurig uitvoert en de geldende hygiëne voorschriften strikt naleeft. Daar waar mogelijk worden de handelingen ondersteund door automatisering. Wij zoeken mensen die fulltime beschikbaar zijn en ervaring hebben met teeltspecifieke werkzaamheden in de glastuinbouw.
Functie eisen
 • Minimaal een afgeronde MBO2 opleiding;
 • Ervaring met de glastuinbouwsector;
 • Écht groene vingers;
 • Je bent in het bezit van een spuitlicentie, of bereid deze op korte termijn te behalen;
 • Een flexibele en positieve instelling;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • De motivatie om in teamverband niets minder dan een topproduct af te leveren;
 • Woonachtig in regio Westland.
Functie aanbod
 • Een afwisselende functie in een enthousiast team waar naast hard werken ook ruimte is voor plezier maken met elkaar. Samenwerken en sparren doen we op een open en informele manier;
 • Goede werkomstandigheden in een modern en geautomatiseerd bedrijf;
 • Persoonlijke groei en ontwikkeling worden gewaardeerd en gestimuleerd;
 • Een marktconform salaris (cao Glastuinbouw).
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
04-07-2019