Medewerker Technische Dienst (Vermeerdering)

Medewerker Technische Dienst (Vermeerdering)

Vacaturenummer
7568
Plaatsnaam
Wilp
Functie
Technisch
Functienaam
Medewerker Technische Dienst (Vermeerdering)
Functie inhoud
Voor een vermeerderaar van Cyclamen, Ranonkels en Primula's in Wilp zijn wij op zoek naar een Medewerker Technische Dienst.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf maakt de mooiste Cyclamen, Ranonkels en Primula’s ter wereld. Het bedrijf is met ruim 250 medewerkers in Nederland en Tanzania uitgegroeid tot een prominente speler. Klanten in zo’n 35 landen worden dagelijks voorzien van zaden en kwekers mogen rekenen op een solide teelt- en marketingondersteuning. Sterke genetica, kennisdeling en constante innovatie zijn de fundamenten van het succes. Deze organisatiedoelen vragen naast samenwerking een grote mate van betrokkenheid en bereidheid tot (persoonlijke) ontwikkeling. Je werkt samen met je collega’s in een innovatieve en inspirerende organisatie die toonaangevend is in de Nederlandse tuinbouw met volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De functie
Als medewerker technische dienst werk je met 3 collega’s in dienst van de hele organisatie. Jullie hulp is van onschatbare waarde op het gebied van elektro-, installatie- en montagetechniek. Je rapporteert aan de teamleider technische dienst.

Jij bent een techneut in hart en nieren. Je voorkomt technische problemen en als ze zich toch voordoen? Dan repareer je ze met gemak. In een hoogstaande en gevarieerde technische omgeving ben jij onder meer verantwoordelijk voor:
  • onderhoud van kassen, gebouwen en de daarin aanwezige installaties. Denk daarbij aan verwarming, transport- en leidingsystemen, mechanica in de kas, automatisering en elektrotechnische installaties.
  • het verrichten van diverse klussen variërend van kleine reparaties tot onderhoud aan de gebouwen. Wat je ook doet, je werkt veilig, schoon en volgens instructie.
  • het vastleggen van uitgevoerde werkzaamheden volgens vastgestelde protocollen.
Functie eisen
Dat je gevoel voor techniek hebt, is vanzelfsprekend. Je bent servicegericht, werkt nauwkeurig en laat je werk netjes achter. Je houdt goed contact met verschillende afdelingen. Daarnaast:
  • heb je een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau in een technische richting. Bijvoorbeeld metaal, mechatronica, elektrotechnische installaties of WTB. Ook als je op dit moment een BBL-opleiding volgt in genoemde richting, nodigen wij je uit te solliciteren.
  • pas je je moeiteloos aan de geldende zorgvuldigheidseisen van het productieproces aan.
  • beschik je over een aanpakkersmentaliteit waarbij je zelf werk ziet liggen en daar actie op onderneemt.
  • vind je het geen probleem om regelmatig buiten reguliere werktijden beschikbaarheidsdiensten te draaien.
Functie aanbod
Conform cao Glastuinbouw is deze functie ingeschaald in Loonschaal E. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract, maar we bieden uitzicht op een vaste aanstelling.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
08-10-2021