Vacatures

Medewerker technische dienst (veredeling en vermeerdering)

Vacaturenummer
5971
Plaatsnaam
De Kwakel
Functie
Technisch
Functienaam
Medewerker technische dienst (veredeling en vermeerdering)
Functie inhoud
Voor een kwekerij gespecialiseerd in de veredeling en vermeerdering van snijbloemen, potplanten en tuin- en terrasplanten in De Kwakel zijn wij op zoek naar een medewerker technische dienst.

Het betreft een nieuwe bedrijf dat sinds 1 september 2019 is ontstaan uit de fusie tussen twee bedrijven. Door de krachten te bundelen is men nu een nog grotere wereldspeler op het gebied van veredeling en vermeerdering.

Het nieuwe bedrijf vestigt zich aan de Dwarsweg in De Kwakel. Deze locatie wordt in de aankomende 2 jaar verbouwd en uitgebreid. Het kantoor wordt verbouwd en op de nieuw aangekochte grond komen er nieuwe moderne kassen die worden ingericht met moderne apparatuur. Een geweldig uitdagend traject voor dit bedrijf maar vooral voor de nieuwe Medewerker Technische dienst.

De verbouwing en fusie biedt dit bedrijf de kans om nog meer gebruik te maken van moderne technieken in de glastuinbouw. Men is op zoek naar een collega met een technische achtergrond, bij voorkeur met ervaring in de elektrotechniek. De functie die geboden wordt is zeer afwisselend en vol nieuwe kansen vanwege alle ontwikkelingen die gepland staan.


Ben jij de technische kandidaat die niet kan wachten aan de slag te gaan om te zorgen dat men op jou en de apparatuur kunnen bouwen?


Medewerker Technische dienst (32-40 uur)

Als medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en reparatiewerkzaamheden op mechanisch/elektrotechnisch gebied. Je verhelpt storingen aan machines en installaties en draagt zorg voor het uitvoeren van procesverbeteringen. In opdracht van het hoofd technische dienst voer je onderhoudswerkzaamheden uit. Je denkt in mogelijkheden en je hebt affiniteit met techniek. Daarnaast kun je zelfstandig eenvoudige reparaties aan apparatuur, verlichting en hang- en sluitwerk uitvoeren.
Functie eisen
Wij vragen:
 • Je beschikt over twee rechterhanden. Heb je een afgeronde opleiding richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechanica of je bent bereid een opleiding te volgen dan is dat een pré;
 • Je bent woonachtig in een straal van 15 kilometer van ons bedrijf;
 • Je bent stressbestendig en weet prioriteiten te bepalen;
 • Je kunt goed in teamverband werken en je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel.
Functie aanbod
Wij bieden:
 • Je komt te werken in een familiebedrijf waar men voor elkaar klaar staat;
 • Je ontvangt een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Je komt te werken in een bloeiende en groeiende organisatie met een mix van ervaren- en jong talent;
 • Men investeert graag in jou met opleidingen en trainingen;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Informele werksfeer met door het jaar heen leuke activiteiten met je collega’s.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
22-10-2019