Medewerker Technische Dienst (uitgangsmateriaal)

Medewerker Technische Dienst (uitgangsmateriaal)

Vacaturenummer
7105
Plaatsnaam
Valkenburg
Functie
Technisch
Functienaam
Medewerker Technische Dienst (uitgangsmateriaal)
Functie inhoud
Royal van Zanten in Valkenburg, dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt is op zoek naar een Medewerker Technische Dienst.

Bedrijfsprofiel
Royal van Zanten is een innovatief bedrijf, waar passie al meer dan 150 jaar centraal staat. Samen met onze medewerkers, klanten en partners werken wij iedere dag aan het gezamenlijk succes van onze rassen in de internationale sierteelt. Samen ontwikkelen we nieuwe soorten en variëteiten en verbeteren we bestaande rassen binnen onze hoofdproducten. Onze hoofdproducten zijn de gewassen Alstroemeria, Bouvardia, Chrysant, Statice, Aster, Celosia, Chrysant en Multiflora (zowel snij én pot voor sommige gewassen) en het bolgewas Lelie.

Functie
In deze functie zorg je ervoor dat onze machines, kassen en gebouwen in goede staat zijn zodat zo min mogelijk storingen optreden. Zo lever je een bijdrage aan een kwalitatief goede en tijdige levering van de stekken aan onze klanten. Je verricht preventief en correctief onderhoud volgens procedures en werkafspraken. Je werkt aan interne transportsystemen, steksteekrobots en andere technische installaties, met verschillende technieken: mechanisch- en aandrijftechnieken, elektrotechniek, PLC besturingstechnieken en andere. Daardoor is het een afwisselende functie, waarin elke dag weer anders is. Je werkt in een klein team met 5 collega’s; je bent ook lid van het team storingsdienst.

Je standplaats is Valkenburg (nabij Leiden), maar je kunt incidenteel ook ingezet worden voor de andere locaties van het bedrijf in Rijsenhout. Het betreft een fulltime functie, waarbij als het nodig is, ook gewerkt kan worden in de avonduren en op zaterdag.
Functie eisen
 • Je hebt een technische opleiding afgerond op minimaal MBO 4-niveau met de bereidheid om aanvullende trainingen te volgen;
 • Je hebt bij voorkeur een aantal jaren werkervaring, het is een plus als dit in de tuinbouwsector is;
 • Je hebt ruime kennis van mechanische- en aandrijftechniek;
 • Je hebt functionele kennis van elektrotechniek, besturingssystemen, PLC besturingstechnieken en pneumatiek;
 • Je bent ambitieus en communicatief vaardig;
 • Belangrijke vaardigheden zijn samenwerken, resultaatgericht, klant- en kwaliteitsgericht, nauwkeurig, proactief en verantwoordelijk zijn;
 • Je bent bereid om op onregelmatige tijden te werken (storingsdienst, avond en zaterdag);
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bij voorkeur een certificaat Vorkheftruck;
 • Je bent woonachtig in een straal van 25 km rondom Valkenburg (ZH).
Functie aanbod
 • Een uitdagende, afwisselende baan in een klein, vast team TD. We kennen goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling bij BPL, een fietsenplan, collectieve zorgverzekering (optioneel), bedrijfsfysiotherapie etc.
 • We vinden persoonlijke ontwikkeling en opleiding zeer belangrijk; we bieden aan elke medewerker de online trainingen van Good Habitz aan. Ook worden regelmatig je ontwikkeling en persoonlijke doelen besproken, en kan het bedrijf bijdragen aan trainingen en opleidingen, zowel intern als extern.
 • Er is volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief binnen een bedrijfscultuur die zich laat omschrijven als no-nonsense, open en direct. Na een gedegen inwerkprogramma draag je zelf verantwoordelijkheid voor jouw taken, uiteraard in samenwerking met collega’s en je team.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
25-03-2021