Vacatures

Medewerker Technische Dienst (Tomaten)

Vacaturenummer
5868
Plaatsnaam
Zevenhuizen (ZH)
Functie
Technisch
Functienaam
Medewerker Technische Dienst (Tomaten)
Functie inhoud
Voor een trostomatenkwekerij in Zevenhuizen zijn wij op zoek naar een Medewerker Technische Dienst met affiniteit voor ICT.

De kwekerij is een tuinbouwbedrijf waar betrokkenheid, efficiëntie en innovatie hoog in het vaandel staat. In ons prachtige bedrijf wat inmiddels 14 ha. telt zijn wij voortdurend bezig met één passie: telen van trostomaten met de smaak en traditie van ons eigen familiebedrijf. In onze organisatie werken mensen met veel passie en plezier!

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen. Je onderhoudt de machines, stelt schema’s op voor preventief onderhoud en lost storingen op. Binnen onze organisatie werken wij met de modernste technieken. Om onze tomaten jaarrond optimaal te laten groeien maken we gebruik van groeilicht. Kortom een mooie werkplek voor iemand met een passie voor techniek en tuinbouw!

Naast deze werkzaamheden is ook mogelijk om op ICT vlak je steentje bij te dragen, denk daarbij aan kwaliteitszorgsysteem, maken van diverse rapportage m.b.t. processen, teelt en productie.

Mocht je dan nog tijd over hebben is het ook mogelijk dat je in de pieken meedraait in de teelt en zelfs de gewasbescherming op je neemt.
Functie eisen
Wat heb je hiervoor nodig:
  • Betrokkenheid, inzet en motivatie;
  • Technische opleiding op MBO-3 niveau;
  • Affiniteit voor ICT;
  • Kennis van automatiseringsprocessen in de tuinbouw;
  • In bezit van een spuitlicentie, is een pré want is ook te behalen;
  • Kennis van groeilicht systemen;
  • Je bent een echte probleemoplosser en spoort storingen snel op;
  • Je bent flexibel inzetbaar en vindt het geen probleem om mee te draaien in storingsdiensten
Functie aanbod
Ben jij die collega die alles graag op rolletjes laat verlopen en wil je samen met ons de uitdaging aangaan, dan nodigen wij je uit om te solliciteren.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
30-08-2019