Vacature Medewerker Technische Dienst (Phalaenopsis)
Medewerker Technische Dienst (Phalaenopsis)

Medewerker Technische Dienst (Phalaenopsis)

Vacaturenummer
8617
Plaatsnaam
's-Gravenzande
Functie
Technisch
Functienaam
Medewerker Technische Dienst (Phalaenopsis)
Functie inhoud
Voor een moderne en professionele Phalaenopsis kwekerij in 's-Gravenzande zijn wij op zoek naar een Medewerker Technische Dienst.

Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf is een moderne en professionele Phalaenopsis kwekerij met een oppervlakte van meer dan 4 ha. Jaarlijks worden er meer dan 2.000.000 potorchideeën gekweekt waarbij “First Class Orchids,” één van de belangrijkste drijfveren is. Per direct zijn wij op zoek naar een energieke duizendpoot die ons team wil versterken.

Functie
Als medewerker technische dienst bestaan je werkzaamheden uit het verhelpen en voorkomen van storingen. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van onze machines en installaties. Je schakelt de hele dag tussen diverse werkzaamheden en je zorgt voor continuïteit van de productie. Genoeg afwisseling! Elke dag ben je met verschillende zaken bezig. Je zorgt voor een nieuw bolletje in een lamp, maar installeert ook nieuwe installaties. Daarnaast zal je reparaties en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Eén ding is zeker: vervelen doe je je nooit!
Functie eisen
  • Je hebt kennis van werktuigbouwkunde en/of elektrotechniek;
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt affiniteit en ervaring in de sierteeltsector;
  • Je hebt kennis van technische installaties;
  • Je bent zelfstandig, neemt initiatief en werkt nauwkeurig;
  • Je bent flexibel, enthousiast en communicatief;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal.
Functie aanbod
Als Medewerker Technische Dienst wacht je een veelzijdige- en verantwoordelijke fulltime job (40 uur) binnen een enthousiast team van medewerkers. Er is ruimte voor eigen inzicht, input en de kans om je te ontwikkelen en met ons mee te groeien. Daar hoort natuurlijk een goed salaris bij naar prestatie overeenkomstig de CAO voor de glastuinbouw.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
09-06-2022