Medewerker Technische Dienst (Orchideeën)

Medewerker Technische Dienst (Orchideeën)

Vacaturenummer
7689
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Technisch
Functienaam
Medewerker Technische Dienst (Orchideeën)
Functie inhoud
Voor een orchideeënkwekerij in Bleiswijk zoeken wij een Medewerker Technische Dienst.

Bedrijfsprofiel
Wij zijn een betrouwbare en professionele partner voor de levering van tafelorchideeën, de Phalaenopsis in potmaat 9 cm. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide productiefaciliteiten staan garant voor kwaliteit. Van helderwit tot felroze, van donkerpaars tot limegroen, maar ook geel met een red lip of spotted. Onze tafelorchideeën zijn stuk voor stuk uitblinkers in kleur. Deze sfeermakers maken van een huis uw thuis!

De Functie
Wij zijn op zoek naar een techneut die zowel zelfstandig als in teamverband alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden gaat verrichten op onze verschillende locaties in Bleiswijk. De werkzaamheden bestaan uit het verhelpen van storingen en het onderhouden van alle technische installaties die wij bij het produceren en inpakken van onze planten gebruiken. Je zorgt er samen met je collega’s voor dat de dagelijkse operatie optimaal en efficiënt bediend kan worden. Daarnaast valt het onderhoud aan onze panden en omliggende terreinen, het intern transport en de logistieke en klimaat technische systemen ook onder de werkzaamheden van onze technische dienst. Bij toerbeurt worden er met het team storingsdiensten ingevuld.
Functie eisen
  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting meet- en regeltechniek en/of elektrotechniek
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen de glastuinbouwsector
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je hebt kennis van besturingstechniek, PLC techniek, elektrotechniek, pneumatiek en mechanica
  • Je hebt een proactieve houding en bent gedreven om de hoogste efficiency te behalen
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
Functie aanbod
Een uitdagende en afwisselende baan in een enthousiast team met veel verantwoordelijkheid en uitzicht op vast dienstverband. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO glastuinbouw en afhankelijk van opleiding en ervaring. De bedrijfscultuur is te beschrijven als no-nonsense en open. Gezelligheid mag niet ontbreken en daarom zijn er geregeld vrijdagmiddagborrels en worden er bedrijfsuitjes georganiseerd.
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
26-11-2021