Medewerker Technische Dienst (Komkommers)

Medewerker Technische Dienst (Komkommers)

Vacaturenummer
8822
Plaatsnaam
Asten
Functie
Technisch
Functienaam
Medewerker Technische Dienst (Komkommers)
Functie inhoud
Voor Snack Products uit Asten-Heusden zoeken wij een Medewerker Technische Dienst.

Bedrijfsprofiel
Deze kweker was eind jaren ‘90 de eerste teler die zich gespecialiseerd heeft in het telen en verpakken van smaakvolle snackkomkommers. Het bedrijf bestaat uit moderne teeltlocaties in Asten, Heusden en Grashoek. In de eigen verpakkingsafdeling worden de producten verwerkt en verpakt in alle door de klant gewenste verpakkingen. Op deze locaties wordt gewerkt met de nieuwste ontwikkelingen en innovaties zoals LED verlichting, biomassa en hightech sorteer- en verpakkingslijnen. Het bedrijf heeft een innovatief en duurzaam karakter en is daardoor continu in beweging.

Functie
Om al die innovatie en techniek te onderhouden en te ondersteunen zoeken wij een Medewerker Technische Dienst. Je houdt je bezig met alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden op onze 3 locaties. Dit doe je zowel zelfstandig alsook in samenwerking met de andere collega TD. Hierbij kun je denken aan het verhelpen van storingen en het onderhouden van alle technische installaties. Samen met je collega zorg je ervoor dat de dagelijkse operatie optimaal en efficiënt bediend kan worden en iedereen optimaal zijn werk kan doen. Ook het onderhoud aan onze panden en omliggende terreinen, het intern transport en de logistieke en klimaat technische systemen vallen onder de werkzaamheden van onze technische dienst. Kortom een leuke baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheid!
Functie eisen
  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting techniek;
  • enige ervaring in een technische functie
  • Je vind het niet erg om periodiek storingsdiensten te draaien.
  • Een rijbewijs is wel handig om naar de verschillende vestigingen te rijden.
Functie aanbod
Een innovatief bedrijf met een zeer allround pakket aan techniek. In het bedrijf krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en de ruimte om heel veel te leren. Uiteraard met goede arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
03-09-2022