Medewerker Technische Dienst
Vacature Medewerker Technische Dienst
Vacature Medewerker Technische Dienst

Medewerker Technische Dienst

Vacaturenummer
8925
Plaatsnaam
Tinte
Functie
Technisch
Functienaam
Medewerker Technische Dienst
Functie inhoud
Voor Bryte Groep in Tinte zijn wij op zoek naar een Medewerker Technische Dienst.

Bedrijfsprofiel
Bryte, where happiness grows! Teler van smaakvolle, eerlijk geteelde tomaten. We zijn in 2019 ontstaan als samenbundeling van twee gerenommeerde teeltbedrijven in het Westland en Voorne Putten. Bryte is één bedrijf met zeven locaties, geografisch geconcentreerd in het westen van het land: drie in het Westland, vier op Voorne-Putten. Als professionele organisatie hebben we meer kennis in huis, meer capaciteit, meer visie. We zijn groot, zonder ons groot te gedragen. Want bij Bryte hebben medewerkers verantwoordelijkheid. Waarderen we initiatief. Bieden we kansen. Daardoor blijven mensen enthousiast. En zijn ze bereid om flink aan te pakken.

Functie
Met jouw kennis, ervaring en passie voor techniek zorg jij, als technische alleskunner, voor het optimaliseren en onderhouden van machines, automatisering, gebouwen en het verhelpen van storingen aan de installaties. Kortom een afwisselende, veelzijdige baan waarin jij een grote bijdrage levert door middel van het in de praktijk brengen van alle aspecten van de techniek.
Functie eisen
  • MBO 4 werk- en denkniveau;
  • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Ondernemend en leergierig;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheid in woord en geschrift;
  • Zelfstandigheid en flexibiliteit;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • In het bezit van een geldig rijbewijs B.
Functie aanbod
Wij bieden een baan met veel ruimte voor initiatief bij een dynamisch en professioneel bedrijf. Je standplaats is Tinte. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid op een vast dienstverband. Daarnaast bieden wij je prima ontwikkelingsmogelijkheden via opleiding en training.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
28-10-2022