Vacatures

Medewerker Technisch Onderhoud (tomatenkwekerij)

Vacaturenummer
5939
Plaatsnaam
Naaldwijk
Functie
Technisch
Functienaam
Medewerker Technisch Onderhoud (tomatenkwekerij)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een medewerker technisch onderhoud.

Deze kwekerij kweekt de meest smaakvolle tomaten. Met de merken behoort men tot de beste kwekers van Nederland. Op de locaties in Naaldwijk en Burgerveen kweekt men tomaten op hun eigen manier: tomatenrassen worden geselecteerd op smaak en in evenwicht met de natuur gekweekt. Men verpakt de producten in de eigen Verpakhal in Naaldwijk.

Met 60 vaste medewerkers en 500 flexibele medewerkers werken men dagelijks aan de ambitie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze lekkere en smaakvolle tomaten. Het is een groeiend bedrijf en men heeft grote ambities om deze groei verder voort te zetten.

De smaak te pakken? Wil jij bijdragen aan de groei van deze kwekerij? Ben je de juiste persoon om de kwekerij in Naaldwijk en alle techniek daarin te onderhouden? Spreekt het je aan om daarnaast ondersteuning te bieden bij nieuwe projecten en processen? Dan gaan we graag met jou in gesprek voor de functie van:

Medewerker Technisch Onderhoud – Kwekerij Naaldwijk
(fulltime)

In deze functie ben je niet alleen verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, maar ook voor het maken van de planning van terugkomende werkzaamheden. Je lost storingen zelf op, maar bent ook in staat om op het juiste moment externe expertise aan te trekken. Je hebt het waarborgen van een veilige werkomgeving voor jezelf en je collega’s hoog in het vaandel staan.

Wat ga je verder precies doen?
  • Je stelt eenvoudige installaties in werking.
  • Je houdt toezicht op de correcte werking van de installaties.
  • Je houdt het registratiesysteem voor onderhoud, storingen en calamiteiten up to date.
  • Je bent om de week beschikbaar om ook op zaterdag te werken. Daarnaast draai je eens in de drie weken mee met de storingsdienst buiten de reguliere werktijden om
Functie eisen
Wat breng je mee?
  • Een afgeronde mbo-opleiding (elektrotechniek of werktuigbouwkunde).
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
  • Ervaring met Office en affiniteit met glastuinbouw gerelateerde besturingssystemen (bijvoorbeeld van Priva installatie).
  • In bezit van rijbewijs B.
  • In bezit van BHV-certificaat of bereidheid om deze te behalen.
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en basisvaardigheden Engels (zowel in woord als geschrift).
Functie aanbod
Wat bieden wij?
Na een introductietraject van enkele weken ga je aan de slag in onze kwekerij in Naaldwijk. We bieden je een zelfstandige, uitdagende en fulltime functie waarbij je medeverantwoordelijk bent voor de realisatie van een exclusief product dat internationaal wordt geroemd.

Wij bieden (interne) opleidingsmogelijkheden en een informele werksfeer waar het welzijn van de medewerkers voorop staat. Een goed salaris en secundaire conform cao Glastuinbouw (waaronder een storingsdiensttoeslag) vinden wij vanzelfsprekend.

Interesse? Solliciteer direct!
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
07-10-2019