Medewerker Service Support (potplanten)

Medewerker Service Support (potplanten)

Vacaturenummer
6911
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Staf
Functienaam
Medewerker Service Support (potplanten)
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij in Bleiswijk zoeken wij een medewerker service support.

Bedrijfsprofiel:
Dit bedrijf is een bijzondere potplantenkwekerij; met ruim 150 vaste collega’s en zo’n 50 flexibele krachten kweekt men, op 5 locaties in Bleiswijk, meer dan 50 verschillende soorten kamerplanten. Elke week verlaten 600.000 planten de kassen, om via exporteurs, tuincentra en retailbedrijven, uiteindelijk warmte en sfeer te brengen bij consumenten in heel Europa.

Functie
Ben jij een service gerichte ICT medewerker die probleemoplossend is en altijd kansen ziet te verbeteren en te optimaliseren? In onze groeiende organisatie ben je verantwoordelijk voor de eerste lijns support. Jouw doel is om al je collega’s maximaal te laten presteren door een efficiënte en veilige ICT omgeving te bieden. Je zal je richten op de uitvoering en doorontwikkeling van de regieprocessen serviceportfolio en dienstverlening en deze te optimaliseren.

Werk moet vooral leuk zijn. Bij ons kent iedereen elkaar. Iedereen is gelijk en waardevol. Iedereen heeft één ding gemeen: wij zijn samenwerkers en doorpakkers. Wij selecteren alleen TOP’ers. Teamspelers, Ondernemende mensen en Professioneel. Bij ons hoor je "Top, let’s go!" in plaats van "wordt lastig". Als jij onze organisatie kunt versterken, staat daar uiteraard iets tegenover. Het is werken bij een echt handelsbedrijf waar het woord 'nee' niet bestaat en waar het begrip 'flexibel' uitgevonden is. Er zijn zeeën van ruimte voor eigen initiatieven, je werkt in een gemotiveerd team waar je mee kunt sparren en je krijgt er nog leuk voor betaald ook.
Functie eisen
  • Je hebt een MBO4 ICT opleiding en ervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent een service en klantgerichte ICT-medewerker
  • Je bent proactief, ondernemend, oplossingsgericht en kunt je inleven in de behoefte en interactie van de gebruiker
  • BISL gecertificeerd is een pre
  • Je hebt een brede kennis van hardware en mobiele devices
Functie aanbod
  • Een mooi salaris en goede arbeidsvoorwaarden
  • Prima collega's
  • Gezelligheid en werkplezier!
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
22-02-2021