Medewerker Secretariaat

Medewerker Secretariaat

Vacaturenummer
8934
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Staf
Functienaam
Medewerker Secretariaat
Functie inhoud
Voor Beekenkamp Plants BV in Maasdijk zijn we op zoek naar een Medewerker Secretariaat.

Bedrijfsprofiel
Beekenkamp. Een begrip in de tuinbouw. Een familiebedrijf pur sang, met sinds 1951 ruim 2.900 medewerkers wereldwijd, een productie van meer dan 2 miljard jonge planten per jaar en een totaal areaal aan kassen van 90 hectare. Beekenkamp Group bundelt haar krachten in drie bedrijven. Samen gaan we voor het beste resultaat.

De functie
Het is een knooppunt van activiteiten, de afdeling secretariaat. Heel veel taken komen hier samen. Administratieve werkzaamheden bijvoorbeeld, zoals het up-to-date houden van onze zadenadministratie, de urenregistratie of de gegevens voor onze MPS-boekhouding. Collega’s weten je voor alles en nog wat te vinden. Of je maar even een reis wilt boeken, een spontane barbecue wilt regelen op een van de vestigingen of de voorraad van een artikel wilt aanvullen.

Aan de balie staat inmiddels een bezoeker die je vriendelijk te woord staat. Ondertussen gaat de telefoon en verbind je binnen no-time door naar de juiste collega. En dan blijven er nog 1001 andere onvoorspelbare zaken over waarvoor collega’s bij je binnenlopen. Of jij ‘s morgens al weet wat je aan het eind van de dag gedaan hebt? Zeg maar gerust nee. Dit is afwisseling met een héél grote letter A.
Functie eisen
  • Je werkt en denkt minimaal op mbo-niveau.
  • Als het gezicht van Beekenkamp ben je representatief en klantvriendelijk.
  • Je bent goed thuis in Nederlands, Duits en Engels, spreken en schrijven. Het is helemaal mooi als ook je Frans van redelijk niveau is.
  • Je kunt prima overweg in Outlook, Word, Excel en PowerPoint.
  • Je schakelt makkelijk tussen verschillende opdrachten en je bent klantgericht ingesteld.
  • Prioriteiten stellen gaat je goed af: je houdt zelf in de gaten wat nu moet gebeuren en wat ook later kan.
Functie aanbod
  • Een rol waarin je heel veel kanten van jezelf kunt laten zien. Waarin je zelfstandig bent, zaken naar je toe kunt trekken en verantwoordelijkheid hebt.
  • Ook al zijn we internationaal toonaangevend: je merkt bij ons nog echt die cultuur van een Westlands familiebedrijf.
  • Fijne sfeer, plezierige collega’s en een enthousiaste personeelsvereniging.
  • Jouw inzet waarderen we met een goed salaris en moderne arbeidsvoorwaarden. Zoals aantrekkelijke opleidingsfaciliteiten als je je verder wilt ontwikkelen.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
31-10-2022