Medewerker Sales Support (Vermeerdering)

Medewerker Sales Support (Vermeerdering)

Vacaturenummer
7575
Plaatsnaam
Wilp
Functie
Commercieel
Functienaam
Medewerker Sales Support (Vermeerdering)
Functie inhoud
Voor een vermeerderaar van Cyclamen, Ranonkels en Primula's in Wilp zijn wij op zoek naar een Medewerker Sales Support

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf maakt de mooiste Cyclamen, Ranonkels en Primula’s ter wereld. Het bedrijf is met ruim 250 medewerkers in Nederland en Tanzania uitgegroeid tot een prominente speler. Klanten in zo’n 35 landen worden dagelijks voorzien van zaden en kwekers mogen rekenen op een solide teelt- en marketingondersteuning. Sterke genetica, kennisdeling en constante innovatie zijn de fundamenten van het succes. Deze organisatiedoelen vragen naast samenwerking een grote mate van betrokkenheid en bereidheid tot (persoonlijke) ontwikkeling. Je werkt samen met je collega’s in een innovatieve en inspirerende organisatie die toonaangevend is in de Nederlandse tuinbouw met volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De functie
Als medewerker sales support ondersteun je de regiomanagers van Schoneveld Breeding. Je streeft met het hele team (Sales, Product Management, Marketing, Growing Support, Sales Support) naar een maximaal verkoopresultaat waarbij klantvriendelijkheid voorop staat. Je rapporteert aan de commercieel directeur.

Jij bent een veelzijdig talent. Je houdt je bezig met het hele verkoopproces, van order tot facturatie. Dat doe je in samenwerking met de regiomanagers voor verschillende productgroepen en regio’s. Je werkt drie dagen per week in de binnendienst. Twee dagen per week doe je commerciële projecten. Je ontwikkelt jezelf tot commerciële allrounder. Je werkzaamheden zijn onder meer:
  • onderhouden van contacten met klanten.
  • informatie verstrekken met betrekking tot producten, levertijden en beschikbaarheid.
  • intern nauw contact houden met verschillende afdelingen, zodat je altijd op de hoogte bent van voorraadbeheer, bestellingen en verzendingen.
Functie eisen
Dat je klant- en servicegericht bent, vind je niet meer dan logisch voor deze functie. Je houdt van aanpakken, denkt actief mee en ziet altijd mogelijkheden. Jij bent vooral ambitieus en hebt een commerciële werkhouding. De 'groene branche' heeft bovendien jouw grote interesse. Deze functie biedt mooie perspectieven, doorgroeien naar de functie van regiomanager behoort tot de mogelijkheden.
Verder vragen wij:
  • een afgeronde relevante opleiding op hbo-niveau, bij voorkeur in een commerciële richting.
  • uitstekende vaardigheden met Excel.
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Beheers je ook het Duits? Dat is heel mooi meegenomen in deze functie.
Functie aanbod
Conform cao Glastuinbouw bieden wij een marktconforme beloning. Hoe hoog precies? Dat is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Wij bieden een functie waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract, maar we bieden uitzicht op een vaste aanstelling. Je kunt hoe dan ook rekenen op een gedegen inwerktraject. Je collega’s en jij staan in een open, positief, eerlijk en respectvol contact met elkaar en in de organisatie. Samen gaan we voor het beste resultaat!
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
08-10-2021