Medewerker Sales Support (Sierteelt)

Medewerker Sales Support (Sierteelt)

Vacaturenummer
8659
Plaatsnaam
De Kwakel
Functie
Commercieel
Functienaam
Medewerker Sales Support (Sierteelt)
Functie inhoud
Voor HilverdaFlorist zijn wij op zoek naar een Medewerker Sales Support.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf richt zich op de veredeling en vermeerdering van een uitgebreid assortiment snijbloemen, potplanten en tuinplanten. Dit gebeurt met een sterke drive en focus op innovatie. Wij zijn dé leverancier van hoogwaardig jong plantmateriaal, geschikt voor elk klimaat en elke teeltbehoefte. Ons assortiment bestaat uit uitgangsmateriaal in zaden, stekken en weefselkweek.

Onze missie is simpel: uitblinken in alles wat we doen. Om dit te bereiken richten we ons op vier kernwaarden: innovatie, ambitie, partnerschap en betrouwbaarheid. Het hoofdkantoor is gevestigd in De Kwakel. Hier in Nederland werken we met ruim 150 mensen in een internationaal verband. Samen met onze andere vestigingen in Colombia, Kenia, India en Canada kan het bedrijf alle klanten wereldwijd voorzien van de beste producten en advies.

Functie
Als Medewerker Sales Support bij HilverdaFlorist zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat al onze verkooporders van A tot Z correct verwerkt worden. Je bent hierbij een betrouwbare partner voor onze klanten over de hele wereld maar ook voor je collega’s.

Je werkdag is afwisselend. Je voert verkooporders in, bevestigt deze naar jouw klanten en je behandelt vragen van je klanten. Dit doe je veelal per e-mail, maar je belt ook met je klanten. Je regelt, indien van toepassing, pro forma facturen en import permits en je bent er verantwoordelijk voor dat deze tijdig voor verzending ontvangen zijn.

Om jouw klanten van de juiste informatie over hun order te voorzien heb je nauwe contacten met de planningsafdeling, maar ook met onze Area Sales Managers en internationale agenten. Je ondersteunt de Area Sales Managers daar waar nodig. Ook heb je veel contact met de transportafdeling om de orders goed te versturen.

Je rapporteert aan de Manager Sales Support
Functie eisen
Je vindt het leuk om met mensen over de hele wereld te communiceren en je hebt dan ook geen angst om de telefoon op te pakken. Jouw dag is goed als je je klanten blij hebt kunnen maken en je vindt het belangrijk om het gehele verkooporderproces goed af te handelen. Je bent een teamspeler, je bent altijd bereid om je collega’s te helpen en denkt graag mee in het belang van het team. Verder ben je oplossings- en servicegericht en een nauwkeurige werker.

Daarnaast beschik je over:
 • MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een commerciële richting
 • Ervaring op een sales support / commerciële binnendienstafdeling is niet persé nodig, maar wel een pré
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift en bij voorkeur ook van de Spaanse taal
 • Goede beheersing van Outlook en Excel, kennis van Navision is een pré
Functie aanbod
Samen met 5 collega’s (inclusief de manager) vorm jij de afdeling Sales Support. Een afdeling die als spin in het web fungeert voor het verwerken van al onze verkooporders en support biedt aan de Area Sales Managers. Met elkaar bedienen we al onze klanten
wereldwijd en verspreid over meer dan 100 landen. Iedere collega neemt een specifiek landenpakket voor zijn/haar rekening waarbij alle producten aan bod komen en we helpen elkaar indien nodig.

Bij HilverdaFlorist willen wij voorop lopen in de zich almaar verder ontwikkelende sierteeltsector en daar kun jij met jouw commerciële instelling aan bijdragen. Wij zijn een familiebedrijf waar we voor elkaar klaar staan met een prettige werksfeer in een no nonsens, open en eerlijke en platte organisatie.

Daarnaast ontvang je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals;

 • Een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Een functie voor 32 tot 40 uur in de week
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Glastuinbouw
 • 25,5 vakantiedagen op fulltime basis
 • Een jaarcontract, daarna bij goed functioneren, een contract voor onbepaalde tijd
 • De mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen
 • Deelname aan het pensioenfonds van de Glastuinbouw (BPL)
 • Reiskostenvergoeding
 • De mogelijkheid om deels flexibel te werken (in overleg)
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
30-06-2022