medewerker sales (phalaenopsis)

Medewerker Sales (phalaenopsis)

Vacaturenummer
6657
Plaatsnaam
Nieuwaal
Functie
Commercieel
Functienaam
Medewerker Sales (phalaenopsis)
Functie inhoud
Voor een phalaenopsiskwekerij in Nieuwaal zijn wij op zoek naar een Medewerker Sales.

Bedrijfsprofiel
In het glastuinbouwgebied ‘de Bommelerwaard’ in Nieuwaal wordt sinds 2006 Phalaenopsis geteeld bij dit bedrijf. Door vakwerk wordt er een Phalaenopsis van superieure kwaliteit geteeld, waarbij er gestreefd wordt naar een ‘onverwoestbare’ creatie met een enorme sierwaarde door de hoeveelheid bloemen. Daarnaast zijn we specialist in toegevoegde waarde en het ontwikkelen van vernieuwende concepten waarmee we onze klanten inspireren.

Functie
Op dagelijkse basis ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van de orderstroom en zorg je voor een vlekkeloos proces zodat jouw collega’s precies weten wat er gedaan moet worden. Daarnaast ben jij veelvuldig telefonisch in contact met klanten. Jij bent degene die klanten telefonisch te woord staat en helpt ze bij het bepalen van hun keuze.

Als medewerker sales controleer je binnengekomen orders op uitvoerbaarheid, voert ze in het systeem in en verwerkt de
administratieve afhandelingen. Bij afwijkingen zorg je voor een passende oplossing. Daarnaast bied je ondersteuning bij de telefonische verkoop van het assortiment van onze producten. Tenslotte beheer je de digitale platformen en houdt het aanbod up to date.

Je neemt beslissingen op basis van je commerciële instinct en toetst deze met cijfermatige onderbouwingen. Je werkt nauw samen met je collega van de afdeling sales en rapporteert hierbij rechtstreeks aan de sales & marketing manager.
Functie eisen
Jij bent een veelzijdige en enthousiaste collega die van aanpakken weet! Je vindt het leuk om met veel verschillende werkzaamheden tegelijk bezig te zijn en weet hier overzicht in te bewaren en prioriteiten te stellen. Jij bent een aanstormend commercieel talent, bent proactief, toegankelijk en betrouwbaar. Daarnaast ben je oplossingsgericht en heb je een organiserend vermogen. We verwachten dat je een resultaatgerichte instelling en rekenkundige vaardigheden hebt. Uiteraard ben je nauwkeurig, flexibel en communicatief vaardig. Maar het allerbelangrijkste vinden wij jou gedrevenheid om klanten blij te maken! Een opgewekt humeur en genoeg energie voor tien. Elke dag is voor jou een feestje en van verkopen word jij helemaal gelukkig! Daarnaast ben je goed in het structureren en plannen.

Verder vinden we dit belangrijk:
 • Een MBO+ opleiding;
 • 2-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Affiniteit met de glastuinbouw is een pré;
 • Goede combinatie tussen commerciële en communicatieve vaardigheden;
 • Passie voor het oplossen van problemen;
 • Passie voor het scoren met moreel kompas;
 • Doel- en klantgerichtheid, structuur en organisatievermogen.
Functie aanbod
 • Een inspirerende werkomgeving waar je de ruimte wordt geboden om jezelf te ontwikkelen;
 • Een leuke afwisselende baan binnen een hecht en ervaren team;
 • Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen;
 • Een salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden die bij je passen;
 • Splinternieuwe (naar eigen inzicht) in te richten functies en korte lijnen met de algemeen directeur.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
07-10-2020