medewerker productmanagement (veredeling)

Medewerker Productmanagement (Veredeling)

Vacaturenummer
6616
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Staf
Functienaam
Medewerker Productmanagement (Veredeling)
Functie inhoud
Voor een veredelingsbedrijf van orchideeën en anthuriums in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een Medewerker Productmanagement.

Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthurium. Het familiebedrijf is in 80 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider. Door een jarenlange focus op innovatieve en duurzame productontwikkeling is een ongelimiteerde variatie in kleurrijke rassen ontstaan.

Functie
In deze fulltime functie ondersteun je onze productmanagers, draag je bij aan het informatiebeheer van onze brede productrange. Jouw affiniteit met IT tools helpen om deze werkzaamheden te vergemakkelijken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor alles op het gebied van merkenrecht en coördineer je de kwekersrechtaanvragen. Je bent onderdeel van de afdeling Marketing en Productmanagement. Als medewerker productmanagement werk je uiteraard nauw samen met de productmanagers die graag hun specialisme met je delen. Door analyses van het nieuwe en bestaande assortiment te kunnen maken en productinformatie te verwerken heb je een belangrijke rol in de uitvoering van het productbeleid. Je hebt contact met onder andere accountmanagement, veredeling en planning. Samen met de ervaren productmanagers informeer en adviseer je intern over onze producten en diensten. Je bent service gericht, accuraat en in staat om kansen om te zetten in duurzame resultaten.
Functie eisen
Ben jij de enthousiaste collega met een commerciële instelling en passie voor bloeiende planten en bloemen?
  • Je bent gedreven, overtuigend en werkt gestructureerd.
  • Je communiceert makkelijk op alle niveaus en je werkt graag zelfstandig.
  • Een afgeronde HBO opleiding;
  • Een ondernemende en flexibele instelling;
  • Goede kennis van Microsoft Office en kennis/affiniteit met ERP, Power BI en CRM systemen;
  • Goede kennis van de Engelse taal;
  • Affiniteit met de verssector is een pre.
Functie aanbod
Een zelfstandige functie in een dynamische internationale markt, waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een collegiaal team met (technische) vakkennis en je krijgt coaching on-the-job om je vaardigheden continue te verbeteren. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
16-09-2020