Medewerker Productie Verpakken

Medewerker Productie Verpakken (cressen)

Vacaturenummer
6206
Plaatsnaam
Monster
Functie
Productie
Functienaam
Medewerker Productie Verpakken (cressen)
Functie inhoud
Voor een innovatief bedrijf uit Monster, gespecialiseerd in Cressen en Specialties, zijn wij voor de locatie Monster op zoek naar een Medewerker Productie Verpakken.

Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf is een jong en innovatief bedrijf gespecialiseerd in Cressen en Specialties, met elk hun eigen verrassende smaak, geur, gevoel en presentatie. De sfeer in het bedrijf is informeel en het teamgevoel staat hoog in het vaandel. De inzet, ervaring en kennis van de collega's zijn een belangrijke reden van de positieve groei van het bedrijf. Bij dit bedrijf zijn de lijnen kort, wordt er snel geschakeld en draagt iedereen veel eigen verantwoordelijkheid.


De functie
Heb jij ervaring met productie en inpakwerk? Weet je van aanpakken? Houd je van diversiteit en bent een teamplayer? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als productiemedewerker assisteer je op de afdeling productie waar kwaliteit en hygiëne erg belangrijk zijn. Je bent werkzaam in een gezellig damesteam, waar hard werken en plezier maken hand in hand gaan. Dagelijks ben je in teamverband bezig met het plukken en inpakken van specialties en het controleren van kwaliteit van de producten. Op deze afdeling start je iedere dag om 06:00 uur. Je hebt samen met je team pauzes, zodat je even gezellig kan bijpraten en de teamspirit hoog houdt!
Functie eisen
  • Je hebt een ondernemende, zelfstandige, flexibele en inspirerende werkhouding
  • Je hebt groene vingers
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
Functie aanbod
Een zelfstandige en zeer afwisselende functie in een innovatief familiebedrijf. Een informele werksfeer en enthousiaste collega’s. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals dagelijks een uitgebreide gezonde lunch.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
06-02-2020