Medewerker Productie (Cressen)

Medewerker Productie (Cressen)

Vacaturenummer
8142
Plaatsnaam
Monster
Functie
Productie
Functienaam
Medewerker Productie (Cressen)
Functie inhoud
Voor een innovatief bedrijf uit Monster, gespecialiseerd in Cressen en Specialties, zijn wij voor de locatie Monster op zoek naar een Medewerker Productie.

Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf is een jong en innovatief bedrijf gespecialiseerd in Cressen en Specialties, met elk hun eigen verrassende smaak, geur, gevoel en presentatie. De sfeer in het bedrijf is informeel en het teamgevoel staat hoog in het vaandel. De inzet, ervaring en kennis van de collega's zijn een belangrijke reden van de positieve groei van het bedrijf. Bij dit bedrijf zijn de lijnen kort, wordt er snel geschakeld en draagt iedereen veel eigen verantwoordelijkheid.

Functie
Heb jij ervaring met productie en inpakwerk? Weet je van aanpakken? Houd je van diversiteit en bent een teamplayer? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als productiemedewerker assisteer je op de afdeling productie waar kwaliteit en hygiëne erg belangrijk zijn. Je bent werkzaam in een gezellig damesteam, waar hard werken en plezier maken hand in hand gaan. Dagelijks ben je in teamverband bezig met het inpakken en het controleren van kwaliteit van de producten. Op deze afdeling start je iedere dag om 06:00 uur. Je hebt samen met je team pauzes, zodat je even gezellig kan bijpraten en de teamspirit hoog houdt!

  • Verricht alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling productie;
  • Verpakt de producten op de verschillende werkstations;
  • Voert bij de werkzaamheden kwaliteitscontroles uit.
Functie eisen
  • Je hebt een ondernemende, zelfstandige, flexibele en inspirerende werkhouding;
  • Je hebt groene vingers;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Functie aanbod
Een zelfstandige en zeer afwisselende functie in een innovatief familiebedrijf. Een informele werksfeer en enthousiaste collega’s. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals dagelijks een gezonde lunch.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
29-03-2022