Medewerker orderverwerking (orchideeën)

Medewerker orderverwerking (orchideeën)

Vacaturenummer
7994
Plaatsnaam
Maasland
Functie
Productie
Functienaam
Medewerker orderverwerking (orchideeën)
Functie inhoud
Voor een orchideeënkwekerij in Maasland zijn wij op zoek naar een medewerker orderverwerking.

Bedrijfsprofiel
Wij zijn een geautomatiseerde orchideeënkwekerij uit Maasland en kweken en leveren unieke soorten Dendrobiums. Wij hebben ons gespecialiseerd in de Dendrobium Sa-nook in verschillende potmaten en de Dendrobium Berry Oda. Iedere dag werken wij, met een gemotiveerd team van vaste en flexibele krachten, aan de hoogste kwaliteit en zorgen wij ervoor dat orders netjes en op tijd de deur uit gaan. Tevreden klanten is tenslotte ons doel.

De functie
Wij zoeken een Medewerker Orderverwerking die tussen de 24 en 40 uur in de week beschikbaar is. Het gaat om drie, vier of vijf hele dagen van 7.30 uur tot 16.30 uur. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het netjes inpakken van planten, volgens de specificaties van de klant. Je ontvangt een orderbon en vanuit daar maak je de bestelling klaar. De werkzaamheden vinden plaats in de bedrijfshal waardoor je minder last hebt van temperatuurwisseling. Je komt te werken in een vast team met een prettige werksfeer. Ervaring is geen vereiste, want jouw collega’s leren jou het vak. Je zult een team vormen met Nederlandse en Poolse collega’s.
Functie eisen
Voor deze functie zoeken wij iemand die:
  • veelzijdig en flexibel is, zowel in werkzaamheden als in werktijden;
  • affiniteit heeft met bloemen en planten. Ervaring in een soortgelijke functie is een pre, maar enthousiasme vinden wij belangrijker;
  • een teamplayer is en weet van aanpakken;
  • woonachtig is in de omgeving van het Westland;
  • fysiek gezond is;
  • de Nederlandse taal goed beheerst i.v.m. het lezen van orderbonnen.
Functie aanbod
Een baan waarin wij jou zo veel mogelijk afwisseling willen bieden. Ons team bestaat uit een grote groep vaste medewerkers aangevuld met (veelal Poolse) uitzendkrachten. We hebben jaarlijks een bbq en als er gewerkt wordt op vrijdagmiddag staat er einde van de dag een borrel/frisje klaar. Salaris wordt bepaald door jouw leeftijd en ervaring, maar met de cao Glastuinbouw als leidraad.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
24-32 uur
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
11-02-2022