vacatures

Vacaturebank

Medewerker Operations (veredeling)

Vacaturenummer
5412
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Functies in veredeling en vermeerdering
Functienaam
Medewerker Operations (veredeling)
Functie inhoud
Voor een kwekerij in Maasdijk die gespecialiseerd is in de opkweek van jonge siergewassen zoeken wij een fulltime Medewerker Operations.

De veredelingsafdeling van dit bedrijf is de broedkast van al het uitgangsmateriaal. Middels diverse veredelingstechnieken ontwikkelen zij nieuwe variëteiten en verbeterde rassen. De medewerkers van deze afdeling zijn van essentiële waarde in de totstandkoming van hun eigen producten.

Als medewerker operations ben je een zelfstandige regelneef. Je bent mede verantwoordelijk voor de moederplanten van één of meerdere gewassen. Dat houdt in dat jij je bezig houdt met gewasonderhoud en het scouten van ziekten en plagen. Je assisteert de veredelaars bij diverse waarnemingen, werkt volgens de strikte hygiënemaatregelen en bent verantwoordelijk voor alle stappen die de plant doormaakt. Dus van het stek plukken tot het oppotten, jij bent erbij! Daarnaast ben je inzetbaar voor diverse andere werkzaamheden op onze afdeling. Dankzij jou staan de beste planten op de beurzen te schitteren en wordt het assortiment steeds beter!
Functie eisen
Herken jij jezelf in deze eigenschappen en bekwaamheden? Dan is de kans groot dat jij straks onderdeel bent van dit creatieve, snel groeiende, professionele veredelingsteam. Jij bent:
  • zeer nauwkeurig en communicatief vaardig
  • in het bezit van MBO werk- en denkniveau
  • een teamplayer
  • flexibel en bereid om weekend- en storingsdiensten te draaien
Functie aanbod
Een uitdagende functie met veel ruimte voor initiatief, bij een dynamisch en professioneel bedrijf waar een prima salaris wordt betaald en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn, zoals o.a. studiefaciliteiten.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Matig
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
31-12-2018