Vacatures

Medewerker Operations Breeding (Ornamentals)

Vacaturenummer
5977
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Teelt
Functienaam
Medewerker Operations Breeding (Ornamentals)
Functie inhoud
Voor een kwekerij in Maasdijk die gespecialiseerd is in veredeling en vermeerdering van jonge pot- en tuinplanten uit zaad en stek zijn wij op zoek naar een Medewerker operations.

De veredelingsafdeling is de broedkast van al het uitgangsmateriaal. Middels diverse veredelingstechnieken ontwikkelen zij nieuwe variëteiten en verbeterde rassen. De medewerkers van deze afdeling zijn van essentiële waarde in de totstandkoming van onze eigen producten.

Als medewerker operations ben je een zelfstandige regelneef. Je bent mede verantwoordelijk voor de moederplanten van één of meerdere gewassen. Dat houdt in dat jij je bezig houdt met gewasonderhoud en het scouten van ziekten en plagen. Je assisteert de veredelaars bij diverse waarnemingen, werkt volgens de strikte hygiënemaatregelen en bent verantwoordelijk voor alle stappen die de plant doormaakt. Dus van het stek plukken tot het oppotten, jij bent erbij! Daarnaast ben je inzetbaar voor diverse andere werkzaamheden op onze afdeling. Dankzij jou staan de beste planten op de beurzen te schitteren en wordt het assortiment steeds beter!
Functie eisen
Herken jij jezelf in deze eigenschappen en bekwaamheden? Dan is de kans groot dat jij straks onderdeel bent van dit creatieve, snel groeiende, professionele veredelingsteam.
Jij bent:
  • Zeer nauwkeurig en communicatief vaardig
  • In het bezit van MBO werk- en denk niveau
  • Een teamplayer
  • Flexibel en bereid om weekend- en storingsdiensten te draaien
Functie aanbod
Een uitdagende en afwisselende functie, geen dag is hetzelfde. Er heerst een prettige en informele werksfeer met korte lijnen en een open heldere bedrijfscultuur. Je komt te werken in een professioneel team. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om jezelf via opleidingen en werkervaring te ontwikkelen. je komt te werken in een dynamisch en professioneel bedrijf waar een prima salaris wordt betaald met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
23-10-2019