Vacatures

Medewerker Onderhoud Verpakkingshal (tomaten)

Vacaturenummer
5715
Plaatsnaam
Naaldwijk
Functie
Technisch
Functienaam
Medewerker Onderhoud Verpakkingshal (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een Medewerker Onderhoud Verpakkingshal.

Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf kweekt de meest smaakvolle tomaten. Met de merken Honingtomaten® en JOYN® behoren we tot de beste kwekers van Nederland. Op onze locaties in Naaldwijk en Burgerveen kweken we tomaten op onze eigen manier: we selecteren tomatenrassen op smaak en we kweken ze in evenwicht met de natuur. We verpakken de producten in onze eigen Verpakhal in Naaldwijk.

Met 60 vaste medewerkers en ruim 500 flexibele medewerkers werken we dagelijks aan onze ambitie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze lekkere en smaakvolle tomaten. We zijn een groeiend bedrijf en hebben grote ambities om deze groei verder voort te zetten.

De smaak te pakken? Wil jij bijdragen aan de groei van dit bedrijf? Ben jij de juiste persoon om het pand en alle techniek daarin te onderhouden? Spreekt het je aan om daarnaast ondersteuning te bieden bij nieuwe projecten en processen? Dan gaan we graag met jou in gesprek voor de functie van Medewerker Onderhoud.

Functieomschrijving
In deze functie ben je niet alleen verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, maar ook voor het uitvoeren van de jaar-tot-weekplanning van terugkomende werkzaamheden. Je lost storingen zelf op, maar bent ook in staat om op het juiste moment externe expertise aan te trekken. Daarnaast doe je suggesties voor verbeteringen in de staat van machines en panden.

Wat ga je verder precies doen?
  • Je stelt eenvoudige installaties in werking;
  • Je houdt het registratiesysteem bij voor onderhoud, storingen en calamiteiten, en zorgt ervoor dat deze up-to-date is;
  • Je bent een sparringpartner voor de Coördinator Technisch Onderhoud.
Functie eisen
  • Een afgeronde MBO opleiding (elektrotechniek, werktuigbouwkunde of motorvoertuigtechniek);
  • Inzicht in technische omgevingen;
  • ICT kennis en inzicht is een pré;
  • In bezit van rijbewijs B;
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Nederlands, beheersing Engelse taal is een pré).
Functie aanbod
Na een introductietraject van enkele weken ga je aan de slag in onze Verpakhal in Naaldwijk. We bieden je een zelfstandige, uitdagende en fulltime functie waarbij je medeverantwoordelijk bent voor de realisatie van een exclusief product dat internationaal wordt geroemd.

Naast (interne) opleidingsmogelijkheden en een informele werksfeer waar het welzijn van de medewerkers voorop staat, biedt dit bedrijf een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
27-05-2019