Medewerker onderhoud (bromelia's)

Medewerker onderhoud (bromelia's)

Vacaturenummer
7243
Plaatsnaam
Moerkapelle
Functie
Productie
Functienaam
Medewerker onderhoud (bromelia's)
Functie inhoud
Voor een bromelia kwekerij in Moerkapelle zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een kwekerij met een trotse geschiedenis en een mooie toekomst. We hebben een sterke visie voor duurzame ontwikkeling met het behoud van onze kwaliteit. Efficiency en innovatie zijn kenmerkend voor ons. Als een van de grootste kwekerijen van Bromelia’s hebben wij het gehele opkweekproces tot de laatste assemblage van de producten in eigen beheer. Op deze manier kunnen we efficiency tijdens de productie maximaliseren en de hoogst haalbare kwaliteit garanderen. Hierin hebben wij alle ruimte om naar de wensen van de klant te luisteren en zo een op maat gemaakt product te leveren. Met kennis en skills in huis kunnen wij blijven gaan voor kwaliteit en maatwerk met een duurzame kijk op de toekomst.

Functie
In deze functie zorg je voor het facilitair onderhoud van onze 3 vestigingen aan de Van Hasseltweg in Moerkapelle. We bieden een zeer afwisselende functie voor een echte aanpakker. Geen dag is hetzelfde. De werkzaamheden variëren van de schermdoeken vervangen, het schoonmaken van machines, vegen, lampen vervangen tot het onderhoud rondom de kassen. Als het druk is in de productie help je mee om onze planten in te pakken.
Functie eisen
We vinden heb belangrijk dat je enthousiast en collegiaal bent en een flexibele instelling hebt. Je hebt VCA basis en een Spuitlicentie of bent bereid deze via LKP Plants te behalen.
Functie aanbod
Het bedrijf staat voor kwaliteit en efficiency, ook op de werkvloer. In het hele productieproces van teelt tot aflevering doet een gemotiveerd team er alles aan het beste product bij de klant te krijgen. Goed is gewoonweg niet goed genoeg. Binnen de organisatiestructuur willen wij alle kansen bieden dat iedereen zich binnen het bedrijf zoveel mogelijk kan ontplooien
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
08-06-2021