Medewerker Marketing & Communicatie (sierteelt)

Medewerker Marketing & Communicatie (sierteelt)

Vacaturenummer
7697
Plaatsnaam
Hillegom
Functie
Commercieel
Functienaam
Medewerker Marketing & Communicatie (sierteelt)
Functie inhoud
Voor een bedrijf dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt in Hillegom zijn wij op zoek naar een Medewerker Marketing & Communicatie.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een innovatief bedrijf met meer dan 150 jaar historie, dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Dit doen we door het continu verbeteren van de genetica, door synergie te creëren in veredelings- en vermeerderingstechnologie en door intensieve samenwerking in het vermarkten met partners in de keten. Samen ontwikkelen we nieuwe soorten en variëteiten en verbeteren we bestaande rassen binnen onze hoofdproducten. Dat zijn de snijgewassen Alstroemeria, Bouvardia, Chrysant, Freesia en Statice, het bolgewas Lelie en de potproducten Aster, Celosia, Chrysant, Colorita®, Multiflora en Bellevardia. We leveren dit uitgangsmateriaal aan onze klanten, de professionele teler wereldwijd.

De functie
In deze zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor alle marketing & communicatie werkzaamheden, zowel intern als extern. Op basis van jouw marketingplan bedenk je thema’s en acties en voer je deze uit, eventueel in samenwerking met externe partijen. Je richt je onder andere op online marketing, waaronder het contentbeheer van onze website en social media en het up-to-date houden van de verschillende kanalen om onze naamsbekendheid en positionering te versterken. Daarnaast vind je het leuk om jaarlijks verschillende evenementen te organiseren voor onze internationale klanten inclusief de promotie hiervan, zowel op locatie als online, en ben je verantwoordelijk voor onze stand op de verschillende beurzen.
Verder ben je goed in het ontwikkelen en coördineren van foto- en drukwerk: van briefing vormgever, schrijven van teksten, selecteren van geschikt fotomateriaal tot een zorgvuldige check op het resultaat. Ook verstuur je met regelmaat mailings naar onze (potentiële) klanten en ben je verantwoordelijk voor de uitgift van onze interne nieuwsbrieven.
In deze functie heb je regelmatig overleg met het commerciële team zodat je de input uit de markt kunt verwerken in de Marketing & Communicatie strategie.

De standplaats van de functie is Hillegom. Het betreft een functie van 24 uur per week.
Functie eisen
Wie ben jij?
  • Je volgt, hebt een HBO opleiding afgerond of hebt HBO werk- en denkniveau richting Marketing & Communicatie.
  • Je bent enthousiast en creatief, een goede tekstschrijver, werkt secuur, zelfstandig en gestructureerd en gaat voor kwaliteit.
  • Verder heb je goede communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels (mondeling en schriftelijk).
  • Daarnaast heb je ervaring met verschillende Adobe programma’s en ben je bekend met social media.
  • Ervaring in de sierteelt is een pre.
Functie aanbod
Wat bieden wij je?
  • Een uitdagende, afwisselende baan met prachtige producten in een gedreven team.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, een pensioenregeling, bedrijfsfysiotherapie, laptop en smartphone, fietsplan, een reiskostenvergoeding, leuke personeelsuitjes en nog meer.
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, wij investeren graag in opleidingen en trainingen.
  • Volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief binnen een bedrijfscultuur die zich laat omschrijven als no-nonsense, open en direct.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
12-24 uur
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
30-11-2021