Medewerker logistieke afhandeling (aubergine)

Medewerker logistieke afhandeling (aubergine)

Vacaturenummer
7905
Plaatsnaam
Monster
Functie
Logistiek
Functienaam
Medewerker logistieke afhandeling (aubergine)
Functie inhoud
Voor een auberginekwekerij in Monster zijn wij op zoek naar een Medewerker logistieke afhandeling.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een familiebedrijf van 12 ha, verdeeld over 3 locaties in ‘s-Gravenzande en Monster. Ons teeltbedrijf wordt inmiddels geleid door de vijfde generatie, een jonge directie, met de blik op de toekomst. Wij werken alleen met het beste uitgangsmateriaal en zijn voorzien van goed geschoolde medewerkers. Met ons eigen merk Mediterranee, en onze eigen verkooporganisatie Growers Finest, hebben we een goede plek in de dynamische markt van de AGF veroverd en daar zijn wij trots op. Onze Aubergines worden centraal verpakt, en uitgeleverd aan onze klanten vanuit onze locatie in ’s-Gravenzande. De laatste jaren hebben wij een sterke groei doorgemaakt, dus ons team heeft versterking nodig. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe fulltime collega’s.

De functie
Alle orders voor onze klanten worden rechtstreeks verladen op onze kwekerij. Jij zorgt ervoor dat dit proces op rolletjes loopt. Vanuit ons verkoopsysteem print je de laadbonnen, je beheert de voorraad van de aubergines en bent er verantwoordelijk voor dat alles aan het einde van de dag klopt. Binnen deze functie heb je veel contact met Hoofd Logistiek en de operator en zorg je samen voor een goede planning. Het organiseren van transport behoort ook tot jouw taken. Onze afleverpiek ligt tussen februari en oktober. In de overige maanden ben je, deels, met de rest van het team bezig met de teeltwisseling.
Functie eisen
Wij vinden het belangrijk dat jij zelfstandig kunt werken en er vooral zin in hebt. Je hebt affiniteit met de tuinbouw en enige ervaring in de logistiek. Je kunt goed omgaan met binnenlandse en buitenlandse chauffeurs, je houd van werken in een dynamische omgeving en kan goed het overzicht bewaren. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en voor elkaar, je bent een echte teamplayer. We beginnen samen en we stoppen samen. Enige flexibiliteit in werktijden is dan ook een must.
Functie aanbod
Wij bieden jou een leuke werkplek waar er voldoende ruimte is jezelf te ontplooien en jouw kwaliteiten te benutten. Daarbij worden eigen initiatieven gestimuleerd en gewaardeerd. Wij bieden een goed salaris naar kennis en ervaring volgens de cao Glastuinbouw. Daarnaast investeren wij graag in de ontwikkeling van ons personeel, d.m.v. cursussen. Op vrijdag is er na het werk tijd voor een drankje met het team en wij organiseren jaarlijks een BBQ.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
20-01-2022