medewerker logistiek ornamentals (opkweek)

Medewerker Logistiek Ornamentals (opkweek)

Vacaturenummer
6659
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Logistiek
Functienaam
Medewerker Logistiek Ornamentals (opkweek)
Functie inhoud
Voor een kwekerij in Maasdijk die gespecialiseerd is in het opkweken en uitleveren van jonge groenteplanten zijn wij op zoek naar een Medewerker Logistiek Ornamentals.

Bedrijfsprofiel
De kwekerij is onderdeel van een groter concern en levert jaarlijks ruim 600 miljoen jonge groenteplanten af bij kwekers binnen Europa. Binnen de afdelingen Customer Service en Productieplanning werken 10 enthousiaste en gemotiveerde collega’s. Hier komen de orders binnen, is er contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland en zorgt men met elkaar dat er met een zo efficiënt mogelijke planning goede planten worden afgeleverd.

Functie
In deze functie zorg je voor de logistieke afhandeling en aanvoer van materialen en geef je leiding aan enkele medewerkers. Je ondersteunt de Groepsleider Stek en bepaalt in nauw overleg met de telers over de logistieke afhandeling van de productie. Wij bieden je een afwisselende functie bij een van onze moderne productiebedrijven.
Functie eisen
  • Een mbo werk- en/of denkniveau.
  • Bij voorkeur enkele jaren ervaring in de tuinbouw en binnen een logistieke omgeving.
  • Je bent in staat medewerkers aan te sturen en hebt logistiek inzicht.
  • Je hebt een flexibele werkinstelling en bent ook bereid om af en toe op zaterdag te werken.
  • Beheersing van de Engelse taal is zeker een pre, omdat je in deze functie ook medewerkers aanstuurt die niet de Nederlandse taal beheersen.
Functie aanbod
Een uitdagende functie met veel ruimte voor initiatief, bij een dynamisch en professioneel bedrijf. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden horen hier uiteraard ook bij. Zo kun je gebruik maken van opleidingsfaciliteiten en hebben we een actieve personeelsvereniging.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
08-10-2020