Medewerker Logistiek (opkweek)
Medewerker Logistiek (opkweek)

Medewerker Logistiek (opkweek)

Vacaturenummer
7185
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Logistiek
Functienaam
Medewerker Logistiek (opkweek)
Functie inhoud
Voor een kwekerij gespecialiseerd in de opkweek van jonge planten in Maasdijk zoeken wij een Medewerker Logistiek (fulltime)

Bedrijf
Ruim 2.600 medewerkers werken wereldwijd met plezier in groente-, pot- en perkplanten, verpakkingen en chrysanten. Deze combinatie geeft dit bedrijf een unieke positie in de markt. Met het motto: ‘Samen voor het beste resultaat’ zorgen we voor kwaliteit en vertrouwen voor onze klanten en partners. Betrokken, betrouwbaar en innovatief zijn de kernwoorden bij dit bedrijf. Wij hebben betrokken collega’s, leveren altijd een betrouwbaar product en zijn continu bezig met innovatie.

Functie
In deze dynamische functie beweeg je over het hele bedrijf van ongeveer 6 hectare. Je rijdt karren met trays van de ene afdeling naar de andere en zet de trays met planten samen met je directe collega’s neer op de betonvloeren. Je doet dit aan de hand van zogenaamde omzet- of platzet lijsten en treedt daarbij op als een meewerkend voorman. Verder help je bij de coördinatie en bij de uitvoering van alle werkzaamheden rondom intern transport en afleveren: Deense karren bouwen, orders verzamelen, opruimen, locatiegegevens scannen etc.
Functie eisen
  • Je hebt bij voorkeur MBO niveau, maar we vinden een positieve werk- en teammentaliteit belangrijker dan opleiding
  • Enige werkervaring is gewenst
  • Je bent is staat om fysiek werk vlot uit te voeren en daarbij ook een voorbeeld te zijn voor de werknemers om je heen en hen te instrueren (groot deel flexwerkers)
  • Je hebt een flexibele werkinstelling en bent ook bereid om in het piekseizoen overuren te maken
  • Je bent in staat om je eigen werkopdrachten deels zelf in te plannen en overzicht te houden.
  • Je bent communicatief sterk en vindt het leuk om met mensen te werken. Je hebt er ook onder druk ‘zin in’
  • Je eigen talent en ambitie bepalen mede de inhoud van en groei in de functie!
Functie aanbod
Een afwisselende functie met veel ruimte voor initiatief, bij een dynamisch en professioneel bedrijf. We betalen een marktconform salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Zo kun je gebruik maken van opleidingsfaciliteiten. We hebben een actieve personeelsvereniging met op dit moment coronaproof activiteiten zoals een online pubquiz en bingo. Zodra het weer kan organiseren zij onder andere sportieve uitjes, bedrijfsfeesten en een gedeelde Feyenoord/Ajax jaarkaart voor het bijwonen van wedstrijden.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
11-05-2021