vacatures

Vacaturebank

Medewerker kruisingen en veredeling

Vacaturenummer
5541
Plaatsnaam
Valkenburg
Functie
Functies in veredeling en vermeerdering
Functienaam
Medewerker kruisingen en veredeling
Functie inhoud
Voor een producent van uitgangsmateriaal in Valkenburg zijn wij op zoek naar een Medewerker kruisingen en veredeling.

Wat ga je doen?
 • Verrichten van alle voorkomende handelingen m.b.t. de kruisingsrondes.
 • Het daarbij uitvoering geven aan werkzaamheden zoals kruisen, bestuiven, scheren, oogsten, schonen, zaaien, etc., waarbij je m.n. je fijn-motorische vaardigheden toepast.
 • Registratie en labelen van planten en kruisingen en het daarmee vastleggen van relevante data en kenmerken, gerelateerd aan kruisingswerkzaamheden (stuifmeelproductie etc.).
 • Onder verantwoordelijkheid van je teamleider, sturing geven aan de werkzaamheden in de kruisingsafdeling, met ondersteuning van uitzendkrachten en vaste collega’s.
 • Daarnaast het verrichten van administratieve werkzaamheden, waaronder: arbeidsregistratie, het bijhouden van planningen en het actualiseren van overzichten in Excel en Ebrida.
 • Buiten de kruisingsperiode ben je actief binnen de afdeling veredeling. Je houdt je dan bezig met gewasonderhoud, het verzorgen van moerplanten, het helpen met stekplukken en steksteken en andere voorkomende werkzaamheden.

Als medewerker kruisingen en veredeling leg je verantwoording af aan de Teamleider Veredeling. Je standplaats is Valkenburg (ZH). Het betreft een fulltime functie.
Functie eisen
 • Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding in een groene richting, bij voorkeur Tuinbouw.
 • Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring opgedaan.
 • Verder ben je zelfstandig, accuraat en kwaliteitsbewust en heb je een aanleg voor fijn-motorieke werkzaamheden.
 • Je bent vaardig met computers en beheerst Excel op voldoende niveau. Je hebt daarbij “gevoel voor getallen”.
 • De Nederlandse taal beheers je goed in woord en geschrift.
Functie aanbod
Een uitdagende, afwisselende baan met prachtige producten in een gedreven team. We kennen goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenvoorziening, een fietsenplan, collectieve zorgverzekering (optioneel), bedrijfsfysiotherapie, etc. We vinden persoonlijke ontwikkeling en opleiding zeer belangrijk; we bieden elke medewerker de online trainingen van Good Habitz aan. Ook worden regelmatig je ontwikkeling en persoonlijke doelen besproken, en kunnen wij bijdragen aan trainingen en opleidingen, zowel intern als extern. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief binnen een bedrijfscultuur die zich laat omschrijven als no-nonsense, open en direct.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
28-02-2019