Medewerker Inpakafdeling

Medewerker Inpakafdeling

Vacaturenummer
8988
Plaatsnaam
Heinenoord
Functie
Productie
Functienaam
Medewerker Inpakafdeling
Functie inhoud
Voor Pligt Professionals in 's Gravenzande en Heinenoord zijn we op zoek naar een Medewerker Inpakafdeling.

Bedrijfsprofiel
Op de 3 moderne teeltlocaties in Westland en Heinenoord werkt een team van 100 professionals aan producten van optimale kwaliteit. Men produceert een 12-tal verschillende potplanten die via verschillende afzetkanalen hun weg naar de consument vinden. Van Premium Begonia en Amorosa Potroos tot Aurora Campanula. En van Princettia en Poinsettia tot Succulent. Door het aanbieden van een wisselend aanbod per seizoen, leveren ze elk seizoen een nieuwe bloeiende verrassing, die stuk voor stuk met liefde en passie worden gekweekt.

Kenmerkend voor ons DNA zijn onze cultuurwaarden: als familiebedrijf zijn we respectvol en betekenisvol. Dat betekent dat de menselijke maat bepalend is voor ons gedrag en onze waardering naar collega’s; we hebben oog voor elkaar. Christelijke normen en waarden zijn voor ons leidend. Als ondernemende teams hebben we passie voor ons werk en staat resultaat op 1. We zijn professionals en hebben ambitie, maken mensen blij en werken aan duurzame partnerships. De focus op output maakt ons een winning team. Uiteindelijk werken we gezamenlijk aan een tevreden klant waar we bekend staan als betrouwbaar en flexibel. Daarvoor nemen we initiatief, zijn we verrassend en zetten we onze schouders er onder. Onze langetermijnvisie beoogt het leveren van topkwaliteit als resultaat waardoor we duurzame groei realiseren.

De functie
Onze planten vinden dagelijks hun weg op de Europese kamerplantenmarkt. Ze schitteren in menig interieur en toveren een glimlach op het gezicht van de consument. Lijkt het jou leuk om mee te helpen onze planten in topstaat op hun eindbestemming te krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Als medewerker inpakafdeling houd jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om onze planten in perfecte staat de markt op te krijgen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het verzorgen van de planten, oppotten, stekken knippen en steken, orderpicken, planten sorteren, hoezen en dozen inpakken. Kortom: je hebt in deze functie ongelofelijk veel afwisseling.
Functie eisen
 • Een klant blij maken; dáár draait het om voor jou!
 • Je hebt groene vingers en gevoel voor planten
 • Je bent enthousiast, nauwkeurig en een echte teamwerker
 • Je bent een doorzetter en bent bereid tot overwerken in drukke periodes
 • Je bent woonachtig in de omgeving van een van onze vestigingen
Functie aanbod
 • Een top werkplek en hele leuke collega’s
 • Een energieke teamspirit in een team vaste medewerkers
 • Geen dag is hetzelfde, geen uitdaging te gek
 • Oog voor normen en waarden
 • Een stimulerende werkomgeving met ruimte om door te groeien
 • Een goed salaris
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
15-11-2022