Medewerker Import en Export (orchideeën)

Medewerker Import en Export

Medewerker Import en Export (orchideeën)

Vacaturenummer
6410
Plaatsnaam
Heemskerk
Functie
Logistiek
Functienaam
Medewerker Import en Export (orchideeën)
Functie inhoud
Voor een specialist in veredeling, selectie en vermeerdering van orchideeën gevestigd in Heemskerk zijn wij op zoek naar een Medewerker Import en Export.

Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf is een specialist in orchideeën en tropische planten. Als marktleider in uitgangsmateriaal van verschillende soorten orchideeën en anthuriums levert men jaarlijks wereldwijd tientallen miljoenen planten voor de opkweek tot snijbloem en potplant aan kwekers. Vanuit vestigingen in Nederland, India, Brazilië, Taiwan en de Verenigde Staten levert men voor elke kweker, voor iedere klimaatzone én voor elk type eindklant. In Nederland werken zo'n achthonderd medewerkers, verdeeld over twee vestigingen in Heemskerk en één in Assendelft. Dit bedrijf heeft een informele bedrijfscultuur. Men biedt een leuke werkomgeving en verwacht dat medewerkers het beste uit zichzelf halen.

Functie
Binnen dit team werk je iedere dag aan een uitdagende klus. Het is een komen en gaan van plantmateriaal. Orders ontvangen we van de afdeling Planning en maken wij alles gereed voor vertrek. Daarnaast wordt ook binnenkomend plantmateriaal verwerkt en verdeeld. Als Medewerker Import & Export zet je orders klaar voor vertrek rechtstreeks naar onze klant. Daarom is het van belang dat dit op tijd én secuur uitgevoerd wordt. Het betreft plantmateriaal wat uiterste zorgvuldigheid eist. Je werkt in een schone, sfeervolle en prettige werkomgeving waar het hele jaar een subtropisch klimaat heerst. Ook in onze koude wintermaanden. Er komt ook een stukje administratie bij kijken. Afleverbonnen en paklijsten voor de klant worden verwerkt in Word en Excel.

Het team bestaat voornamelijk uit echte aanpakkers en draaien hun hand niet om voor dat stapje extra.
Het weekend start voor deze afdeling altijd op vrijdag rond het middaguur. Werk je fulltime? Dan heb je evengoed een lang weekend!
Functie eisen
  • Een afgeronde VMBO opleiding;
  • Basiskennis van outlook van Microsoft Excel;
  • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar (de vrijdagmiddag is standaard een halve werkdag);
  • Jouw instelling is flexibel. Komt een vracht onverwacht later dan heb je er geen moeite mee om langer te blijven. Het is bij ons vanzelfsprekend dat dit binnen het team afgestemd wordt en dat deze uren elders in de week weer opgenomen worden.
Functie aanbod
  • Voltijd dienstverband (30 of 37,5 uur) voor langere periode;
  • Een marktconform salaris gebaseerd op werkervaring en kennis;
  • Je werk bij een groeiend bedrijf met passie voor goede producten;
  • De mogelijkheid om mede vorm te geven aan procesverbeteringen;
  • Er heerst een gezellige en informele werkcultuur.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
15-06-2020