Medewerker ICT

Medewerker ICT (tomaten/paprika)

Vacaturenummer
6544
Plaatsnaam
Kapelle
Functie
Staf
Functienaam
Medewerker ICT (tomaten/paprika)
Functie inhoud
Voor een tomaten - en paprikakwekerij in Kapelle zijn wij op zoek naar een Medewerker ICT.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een écht familiebedrijf welke in 2000 is verhuisd naar het Zeeuwse Kapelle. Op deze locatie is 63 hectare bebouwd met kassen, waarvan sinds oktober 2016 13 hectare is belicht. Hierdoor kan men het hele jaar rond heerlijke tomaten telen. Zij telen verschillende soorten tomaten en paprika’s. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het verpakken hiervan. Dit doen ze in hun volledig geconditioneerde verpakhal. Hier worden de producten verpakt volgens de gevarieerde wensen van hun klanten.

De functie
De hoofdtaak bestaat uit het onderhouden, installeren en documenteren van onze IT systemen. Jij gaat al jouw kennis van Microsoft Windows (PC- en serversystemen) en Office, PC’s en Thin Clients, printers etc. kunnen toepassen. De IT systemen zijn niet alleen aanwezig op de kantoren maar ook in de kassen, verwerkingshal etc. Deze functie kan desgewenst parttime worden ingevuld, in onderling overleg zijn de werktijden te bepalen waarbij we het belangrijk vinden dat de uren zoveel mogelijk worden verdeeld over de werkdagen.
‚Äč
Jouw taken en verantwoordelijkheden
  • oplossen van gebruikersvragen/-problemen;
  • het installeren van werkplekken;
  • serverbeheer;
  • signaleren van gebreken en storingen en deze verhelpen;
  • verantwoordelijk voor een efficiënte, adequate en effectieve werking van de ICT omgeving en hulpmiddelen;
  • zorgen voor de naleving van voorschriften en instructies.
Functie eisen
Jij hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en een IT opleiding. Daarnaast heb je relevante werkervaring, bij voorkeur met Microsoft systemen. Heb je kennis van Visual Basic? Dan is dat een pre. Engels is van belang, omdat we best veel met buitenlandse werknemers werken. Je bent proactief, je bent stressbestendig, je kunt goed prioriteiten stellen en communiceren gaat jou goed af. Je kunt goed samenwerken in een team maar je kunt ook zelfstandig een klus klaren. Verder vinden we het van belang dat je op maximaal 45 autominuten van Kapelle woont en een flexibele werkinstelling hebt. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
Functie aanbod
  • veel afwisseling, want geen (werk)dag zal hetzelfde zijn;
  • een marktconform salaris dat aansluit bij jouw opleiding en ervaring;
  • mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
13-08-2020