medewerker heftruck rijden en meewerken (hortensia en groene kamerplanten)

Medewerker heftruck rijden en meewerken (hortensia en groene kamerplanten)

Vacaturenummer
6746
Plaatsnaam
Kwintsheul
Functie
Productie
Functienaam
Medewerker heftruck rijden en meewerken (hortensia en groene kamerplanten)
Functie inhoud
Voor een hortensia en groene kamerplantenkwekerij in Kwintsheul zijn wij op zoek naar een medewerker heftruck rijden en meewerken.

Bedrijfsprofiel
De kwekerij, lid van telersvereniging Decorum, is gespecialiseerd in het kweken van topkwaliteit Hortensia en groene kamerplanten. Ben je op zoek naar afwisselend werk, wil je aan de slag met heel veel verschillende planten (groot assortiment), voor unieke klanten en kwaliteit leveren? Het bedrijf is vernieuwend in duurzaam telen, biedt veel hand- vakwerk, is toch vergaand geautomatiseerd.

Functie
Een groot deel van de week rij jij vooral veel op de heftruck. Je zorgt ervoor dat nieuwe planten die zijn opgepot keurig in de kas op hun plek terechtkomen. Als de planten groot genoeg zijn moeten ze iets uit elkaar gezet worden, waarbij jij ze direct ook verplaatst naar hun volgende plek in de kas. Wanneer je geen werkzaamheden voor op de heftruck te doen hebt, dan help je mee met wat er dan nodig is. Voorraad rapen, oppotwerkzaamheden of iets anders.

Jouw werkzaamheden op een rij:

  • Met de heftruck opgepotte planten de kas inrijden en netjes op hun plek zetten;
  • Planten in de kas verplaatsen naar hun volgende plek, ook weer keurig strak en nu wat ruimer;
  • Tussendoor af en toe meewerken, helpen met diverse werkzaamheden in de kas.
Functie eisen
Het heftruck rijden bij het bedrijf vereist: vlot rijden, zorgvuldig manoeuvreren, goed opletten en je hoofd erbij houden welke planten waar te plaatsen. Heb je ervaring met heftruck rijden maar weet je niet zeker of rijden in een kas je ligt? Kom dan gewoon vrijblijvend even kennismaken! Kun je zelf zien hoe het er bij ons aan toe gaat. En wil je een keer een dagje proefdraaien, ondervinden of het echt iets is wat bij je past: geen probleem, dan regelen we ook dat vrijblijvend.
Functie aanbod
We hebben afdelingen/kassen, een ruime bedrijfshal, verwerkingsruimten en een gezellige kantine. Ons team Vakmensen is heel divers: jong en oud, man en vrouw. Je collega’s houden zich bezig met: de teelt,
de productieplanning, de verkoop, order pick- en afleverwerkzaamheden. En met de uitbreiding van de productieactiviteiten zijn er volop mogelijkheden voor taakroulatie, ontwikkeling en groei.

Met een team van 15 betrokken, enthousiaste en heel verschillende medewerkers zijn we dagelijks in de weer om meer dan 600 verschillende artikelen (200 plantensoorten) te verwerken, precies zoals onze klanten het willen. Sommige mensen werken al 20 jaar bij het bedrijf, anderen een paar jaar of sinds kort. Allemaal voelen we ons goed bij de afwisselende werkzaamheden en de vele verschillende planten die we telen. Wij staan en gaan voor kwaliteit, werken graag met eigen verantwoordelijkheden en toch in teamverband. De club staat voor vernieuwen, ontwikkelen, kwaliteit en eigen verantwoordelijkheid. De hele week lekker werken met een grap en een grol tussendoor. Einde van de week drinken we gezellig wat, een aantal keer per jaar doen we met elkaar een leuke activiteit, gaan we gezellig uit eten en elk jaar wel een keer een BBQ.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
18-11-2020