Medewerker groenvoorziening en techniek (paprika)

Vacaturenummer
5672
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Onderhoudsmonteur
Functienaam
Medewerker groenvoorziening en techniek (paprika)
Functie inhoud
Voor een paprikakwekerij in Luttelgeest zijn wij op zoek naar een Medewerker groenvoorziening en techniek.

Word jij blij van netjes gemaaid gras zonder onkruid en kan jij met je twee rechterhanden onze technische dienst ondersteunen? Dan hebben wij een afwisselende functie voor jou beschikbaar!

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het groenonderhoud rondom onze kassen, waterbassins en verwerkingshallen. Je gaat regelmatig grasmaaien, onkruid verwijderen en waar nodig maak je gebruik van de bosmaaier. Jij zorgt er ook voor dat de laaddocks voor de vrachtwagens en panden er netjes uit zien. Hiervoor kan je verschillende hogedrukreinigers gebruiken.

Je gaat ongeveer de helft van de week de technische dienst ondersteunen. De technische dienst is verantwoordelijk voor het onderhouden van o.a. gewaskarren, sorteer- en verpakkingslijnen en het watersysteem. Hiervoor ga jij ondersteunende werkzaamheden en hand en span diensten uitvoeren. De nadruk ligt op het uitvoeren van mechanische werkzaamheden, ben jij elektrotechnisch ook goed onderlegd dan wordt je takenpakket hierop aangepast.

De paprikaplant is een seizoensplant, dit betekend dat in de winter alle planten uit de kas gehaald worden en na een schoonmaak nieuwe planten geplant worden. Dit noemen wij de teeltwissel en tijdens deze periode ga je meewerken in de kas.
Functie eisen
Onze nieuwe collega houdt van een afwisselende baan en werkt graag binnen en buiten.
Verder zijn wij op zoek naar iemand met:
  • Affiniteit met groenvoorziening;
  • Kennis van techniek;
  • Een rijbewijs.
Functie aanbod
Wij bieden je een baan met verantwoordelijkheden en vrijheid in een uitdagende omgeving. Wij zorgen voor goede machines en apparatuur om mee te werken en uiteraard ontvang je de juiste werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao glastuinbouw, wij bieden je een passend salaris met ruimte om hierin te groeien.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Niet van toepassing
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
30-04-2019