Medewerker glastuinbouw/Teeltmedewerker glastuinbouw (Veredeling)

Medewerker glastuinbouw/Teeltmedewerker glastuinbouw (Veredeling)

Vacaturenummer
8554
Plaatsnaam
De Kwakel
Functie
Teelt
Functienaam
Medewerker glastuinbouw/Teeltmedewerker glastuinbouw (Veredeling)
Functie inhoud
Voor een bedrijf actief in de veredeling van nieuwe rassen voor de sierteelt en de zachtfruitsector in De Kwakel zijn wij op zoek naar een Medewerker glastuinbouw/Teeltmedewerker glastuinbouw.

Bedrijfsprofiel
Het veredelingsbedrijf in De Kwakel ontwikkelt nieuwe rassen voor de sierteelt en de zachtfruitsector. Wij werken samen met internationaal opererende bedrijven die een toppositie innemen op wereldmarkt. Wil jij bijdragen aan de toekomst van de groene sector? Wij zoeken gedreven personen.

Functie
Als medewerker ben je in overleg met het team binnen het bedrijf medeverantwoordelijk voor het bewortelen van hoogwaardig plantmateriaal. Samen met je collega’s zorg je voor de juiste werkuitvoering voor de beworteling van het plantmateriaal. In deze rol help jij de bedrijfsleider met de teelthandelingen en het ondersteunen van onder andere flexibele uitzendkrachten. Je werkt met het gewas en mede-collega’s om optimaal resultaat te behalen in een prettige werkomgeving. De werkzaamheden zijn gericht op verschillende gewassen in de groep zacht fruit.
Functie eisen
Een betrokken collega die het leuk vind om met planten bezig te zijn en geen problemen heeft om zijn of haar handen vies te maken. Je bent iemand die ervoor zorgt dat de beworteling van de planten optimaal is. Je werkt graag in een team en zorgt ervoor dat jij en je collega’s betere prestaties leveren. Door het gebruik van flexibele werknemers is de beheersing van de Engelse en/of Poolse taal een pré. De voorkeur gaat uit naar iemand met ervaring in de tuinbouw, maar nog belangrijker vinden wij dat je feeling heeft voor het werk, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, kritisch naar processen durft te kijken en bereid bent om nieuwe werkzaamheden te leren in een fulltime dienstverband.
Functie aanbod
  • Een fulltime baan in een snelgroeiend veredelingsbedrijf;
  • Een functie met ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een salaris volgens cao Glastuinbouw
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
30-05-2022