Medewerker glastuinbouw (rozen)

Medewerker glastuinbouw (rozen)

Vacaturenummer
8857
Plaatsnaam
Venlo
Functie
Productie
Functienaam
Medewerker glastuinbouw (rozen)
Functie inhoud
Voor Rozenkwekerij H. Bruinen zijn wij op zoek naar een Medewerker glastuinbouw (fulltime).

De functie
Als medewerker in onze rozenkwekerij ben jij geen nummer. Afhankelijk van je interesses en capaciteiten kunnen we samen kijken welke werkzaamheden bij je passen en je gaat uitvoeren. Dit kan variëren van oogsten, sorteren, inpakken en gewaswerk tot veilingklaar maken, gewasbescherming, onderhoud en leidinggeven aan anderen. Het onderhoudswerk, schoonmaken en spuiten is een fysiek wat zwaardere klus.

Naast rozen kweken wij ook het seizoensproduct 'sneeuwballen', dit is ook een bloem. Zo hebben we jaarrond voldoende werk en afwisseling. Naast de levering aan diverse veilingen, is ons bedrijf ook erg gericht op de verkoop aan particulieren. Onze rozen zijn in de verre omtrek bekend door het fantastische vaasleven dat ze hebben. Er is niets mooier dan tevreden klanten!

We werken met een leuk team van ongeveer 11 personen doordeweeks (waaronder de eigenaren) en 10-15 scholieren in de weekenden en vakanties. De voertaal op de werkvloer is overwegend Nederlands en er is een prettige sfeer.
Functie eisen
Het belangrijkste vinden we dat je met plezier naar het werk komt. Verder kun je fysiek wat zwaarder werk aan en ben je flexibel ingesteld. Andere benodigde vaardigheden kunnen wij je aanleren.
Functie aanbod
Je komt te werken in een leuk vast team (doordeweeks ongeveer 11 personen, waaronder de eigenaren) en in de weekenden en vakanties 10-15 scholieren.
Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO, afhankelijk van welke werkzaamheden je gaat uitvoeren.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
16-09-2022