Medewerker Glastuinbouw II
Medewerker Glastuinbouw II

Medewerker Glastuinbouw II

Vacaturenummer
8976
Plaatsnaam
Heerhugowaard
Functie
Productie
Functienaam
Medewerker Glastuinbouw II
Functie inhoud
Voor H.M. Tesselaar, alstroemeriakwekerij in Heerhugowaard, zijn wij op zoek naar een Medewerker Glastuinbouw.

  • Bedrijfsprofiel
Onze kwekerij is een de grootste en meest innovatieve kwekerij van Alstroemeria’s in Nederland. Een prachtige snijbloem die we over de hele wereld verkopen, in alle kleuren die je kunt bedenken. We werken zoveel mogelijk duurzaam en veredelen nieuwe rassen in ons eigen laboratorium. Onze bloemen worden in Heerhugowaard onder glas geteeld op totaal 10 hectare grond. In moderne kassen waarin we de nieuwste technieken onderzoeken en toepassen. Er werken zo'n 70 vaste werknemers met een wisselend aantal uitzendkrachten. Daarnaast hebben we een locatie in Kenia.
Functie eisen
Word jij ook zo blij van bloemen? Groei jij met ons mee? Dan zijn wij naar jouw enthousiasme en groene vingers op zoek: ook als je nog geen ervaring hebt met werken in de glastuinbouw. Misschien is ons leer-/werktraject wel iets voor jou! Onze kwekerij is een echt familiebedrijf. We maken mensen blij met de mooiste, duurzaam geteelde Alstroemeria's: een product om trots op te zijn. Jouw werkzaamheden bestaan (onder andere) uit het oogsten van de bloemen, inpakken, gewasonderhoud en het uitzetten van biologische gewasbescherming. Je krijgt te maken met alle teeltprocessen van de afdeling.
Functie aanbod
  • Je krijgt een afwisselende baan in het groen, met veel vrijheid.
  • Je komt te werken in een duurzame kas, met een mooi kantoorpand. Én een gezellige kantine om bij te kletsen met je collega’s.
  • Als medewerker krijg je zeker de kans om mee te groeien, ambitie waarderen we juist.
  • Aandacht voor ons personeel hoort bij ons. Dat dit wordt gewaardeerd, blijkt uit het feit dat we veel trouwe en hardwerkende werknemers hebben: er is een fijne sfeer van onderlinge loyaliteit.
  • Salariëring vindt plaats volgens cao glastuinbouw.
  • Elke week een mooi bosje Alstroemeria's mee naar huis
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
14-11-2022