Medewerker gewasbescherming (Paprika's)

Medewerker gewasbescherming (Paprika's)

Vacaturenummer
7690
Plaatsnaam
Bergschenhoek
Functie
Teelt
Functienaam
Medewerker gewasbescherming (Paprika's)
Functie inhoud
Voor een potplanten- en paprikakwekerij in Bergschenhoek zijn wij op zoek naar een Medewerker gewasbescherming.

Bedrijfsprofiel
De kwekerij is een modern glastuinbouwbedrijf van ca. 22.000 m2. Er worden zowel paprika’s als potplanten in een gecombineerd teeltsysteem geteeld. Het is een vooruitstrevend bedrijf in ontwikkeling waarbij de jonge ondernemer een gedreven man is. De visie van de ondernemer is om in de aankomende jaren het bedrijf geheel om te schakelen van Paprika naar Potplanten. Er worden nu al exclusieve Calathea soorten geteeld, deze zullen in de toekomst de basis vormen van een bijzonder assortiment planten.

De Functie
Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een medewerker gewasbescherming voor onze paprika’s en potplanten. Je bent dagelijks bezig met het gewas. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van biologische en chemische gewasbescherming en ziektebestrijding. Je signaleert en bestrijdt groeiverstoringen, ziekten en plagen. Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen in de taken waar je nog geen ervaring mee hebt en je interesseren.
Functie eisen
  • Je bent in het bezit van een spuitlicentie of bent bereidt deze te halen.
  • Je hebt ervaring in de paprika’s.
  • Je bent bereid om de potplantenteelt te leren kennen
  • Je bent flexibel, beschikt over de doorpak-mentaliteit en hebt goede communicatieve vaardigheden.
Functie aanbod
Wat biedt het bedrijf jou? Een zelfstandige baan met verantwoordelijkheid. Je komt te werken in een klein team bij een bedrijf met ambitie. Vanwege de verschillende teelten is het een unieke uitdagende functie, bovendien krijg je de ruimte om zaken op te pakken die jou interesseren.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
26-11-2021