Vacatures
Medewerker Gewasbescherming (opkweek)

Medewerker Gewasbescherming (opkweek)

Vacaturenummer
7490
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Teelt
Functienaam
Medewerker Gewasbescherming (opkweek)
Functie inhoud
Voor een hoogwaardige plantenkweker voor het opkweken van koude en warme groenteplanten en sierteeltplanten zoeken wij een Medewerker Gewasbescherming (15 uur per week)..

  • De functie:
Je wordt ingewerkt in de verzorging van diverse planten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van biologische en chemische gewasbescherming en ziektebestrijding. Je bent in het bezit van een spuitlicentie en je kunt goed zelfstandig werken.
De werkzaamheden vinden plaats in de avonden, zowel doordeweeks als de weekenden. Gemiddeld werk je 2 tot 3 avonden per week, 3 tot 5 uur per dienst. Deze functie is dus prima geschikt naast een studie en kan ingevuld worden in loondienst of als ZZP.

  • Het bedrijf:
We staan in de top 3 van de opkweekbedrijven in Nederland. Het bedrijf komt voort uit een fusie tussen drie Nederlandse plantenkwekers. Hiermee zijn we één van de grootste spelers in Nederland met enorm veel expertise in de opkweek van biologische en reguliere groente- en sierteeltplanten in binnen- en buitenland. Deze krachtenbundeling zorgt voor een sterke marktpartij die in staat is in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in de sector, zoals automatisering en internationalisatie. Ons bedrijf heeft ongeveer 15 procent van de opkweekmarkt in handen, is in omzet de grootste plantenkweker van Nederland en marktleider op het gebied van biologische opkweek. Opkweken zit diep in onze genen waardoor het leveren van topkwaliteit standaard is. Op onze locatie in Naaldwijk wordt volledig biologisch geteeld. Er werken bij ons ruim 220 vaste medewerkers jaarrond en 400 flexkrachten in het hoogseizoen.
Functie eisen
  • Je bent in het bezit van een spuitlicentie of je bent bereid deze te behalen
  • Je bent in de avonduren beschikbaar
  • Een enthousiaste, leergierige en flexibele instelling
  • Een zelfstandige werkhouding en collegiale instelling
Functie aanbod
  • Je krijgt leuke collega's. Er wordt écht naar je geluisterd. En er is aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Je komt te werken in een vitale sector. Geen dag is hetzelfde. Een lichte en schone werkomgeving in de kassen
  • Goede arbeidsvoorwaarden
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
12-24 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
01-09-2021