Medewerker Exportdocumenten en Logistiek (Veredeling)

Medewerker Exportdocumenten en Logistiek (Veredeling)

Vacaturenummer
6610
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Logistiek
Functienaam
Medewerker Exportdocumenten en Logistiek (Veredeling)
Functie inhoud
Voor een veredelingsbedrijf van orchideeën en anthuriums in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een Medewerker Exportdocumenten en Logistiek.

Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthurium. Het familiebedrijf is in 80 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider. Door een jarenlange focus op innovatieve en duurzame productontwikkeling is een ongelimiteerde variatie in kleurrijke rassen ontstaan.

Functie
In deze fulltime functie verzorg je de administratieve verwerking en afwikkeling van exportorders. Je bent verantwoordelijk voor het aanmaken, controleren en samenstellen van (export) documenten op basis van contractafspraken, wettelijke voorschriften en (fytosanitaire) regels. Je plant transport, stemt, intern en extern, verladings- en afleveringstijdstippen af, reserveert en roept vervoerscapaciteit af.

Als medewerker exportdocumenten/logistiek heb je veelvuldig contact met expediteurs, transporteurs (lucht- wegvracht), keuringsdiensten, Kamer van Koophandel, agenten en klanten. Intern heb je veel contact met collega’s van de productie afdelingen, de afdeling fi nanciën en werk je nauw samen met directe collega’s van de verkoopafdeling.
Functie eisen
Ben jij de enthousiaste collega met een klantgerichte en gestructureerde instelling. Je houd overzicht, werkt nauwkeurig en bent in staat je werk goed te organiseren. Ook communiceer je makkelijk en werk je graag zelfstandig.

De ideale kandidaat past niet alleen binnen dit profiel, maar beschikt ook over de volgende kennis en vaardigheden:
  • Een afgeronde logistieke HBO of HAS opleiding;
  • Een stressbestendige en flexibele instelling;
  • Goede kennis van Microsoft Office en kennis/affiniteit met ERP en CRM systemen;
  • Goede kennis van de Engelse taal.
Functie aanbod
Een zelfstandige functie in een dynamisch internationaal bedrijf, waarbij er volop ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een betrokken en collegiaal team en je krijgt coaching on-the-job. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
11-09-2020